29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
dođi pa ćemo sva trojica na pivu. A to pivo je čarobna riječ.
Citat: milić - 16.06.2015., 18:46:44Što ovi, kako se danas kaže autoktoni, a što ovi od svukuda, a koje domaći zovedu prišliči. Mislin da je to grdo, da se ljude koji su izradili Rieku zove tako, mislim na to prišlič.PrišliČ očekivao bi Ć
Što ovi, kako se danas kaže autoktoni, a što ovi od svukuda, a koje domaći zovedu prišliči. Mislin da je to grdo, da se ljude koji su izradili Rieku zove tako, mislim na to prišlič.
Ti znaš da mi čakavci ne omanemo u pisanju i izgovoru glasova č i ć. Stoga ovo je namjerno napisano zbog nakaradnog govora.A autoKtoni nisi primjetio?
Čitam i ne vjerujam svojim očima, pardon oku. Je li to moguće, ljudi moji, da se daje na znanje i ravnanje obavijest da taj i taj servis besplatno izmjenjuje ulje, sve filtre i dijelove kočnica. Ma je li to moguće??? Tribalo bi to izvidit!
Miliću, ti skoro pa si kod mene doma došao . Iznajmljivač alata se preselio na drugu adresu zbog nižeg najma.
U ovom prostoru, mnogima znanom, a nekoj poosebito,...
Citat: milić - 01.08.2015., 20:43:33Čitam i ne vjerujam svojim očima, pardon oku. Je li to moguće, ljudi moji, da se daje na znanje i ravnanje obavijest da taj i taj servis besplatno izmjenjuje ulje, sve filtre i dijelove kočnica. Ma je li to moguće??? Tribalo bi to izvidit!Ništa čudno,ali samo pod uvjetom da sve to kupiš kod njih.
Ali to ne piše.
... odlučio sam da ću, tamo negdje u devetom mjesecu, kad zahladi malo, provozati se njime do Opatije, prošetati lungomarem i vratiti se. Cijena karte, cijelodnevne je 50- kuna, ali njome možeš, kako to domaći kažu, hop on – hop off na sve Autotrolejeve buseve bezbroj puta u jednom danu pa i na ovaj TuRIstički, oslikan by, meni dragodjetinjasti, akademski slikar Vojo Radoičić.