29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo i Lidla. Što napisati o ovom nadiranju, pretežno njemačkih, trgovaca. Naprosto čovjek ne može vjerovati da smo im, ovako mali i siromašni, jnteresantni. A evo, jesmo. Ima ih i neka ih. Iako mi je žao Brodokomerca koji, čini mi se, opet tone. Što bi rekli surovi kapitalisti – nisu se prilagodili novim vremenima. Danke Dojčland!Meni je nekako u Lidlu ugodno kupovati. Primjećujem njemačku urednost i pedantnost. A u odnosu kvalitete i cijene čine mi se ok. Kupio ja puretinu i još mnogošto. Čekao jednog prevoznika, kad zove drugi. Rekoh ja njemu, dođi pa ćemo sva trojica na pivu. A to pivo je čarobna riječ. Eto, došao čovjek, popričali, popili po pivo, a trećega još čekam. Vrag zna gdje je na pivi...
Citat: milić - 16.06.2015., 18:58:16Evo i Lidla. Što napisati o ovom nadiranju, pretežno njemačkih, trgovaca. Naprosto čovjek ne može vjerovati da smo im, ovako mali i siromašni, jnteresantni. A evo, jesmo. Ima ih i neka ih. Iako mi je žao Brodokomerca koji, čini mi se, opet tone. Što bi rekli surovi kapitalisti – nisu se prilagodili novim vremenima. Danke Dojčland!Meni je nekako u Lidlu ugodno kupovati. Primjećujem njemačku urednost i pedantnost. A u odnosu kvalitete i cijene čine mi se ok. Kupio ja puretinu i još mnogošto. Čekao jednog prevoznika, kad zove drugi. Rekoh ja njemu, dođi pa ćemo sva trojica na pivu. A to pivo je čarobna riječ. Eto, došao čovjek, popričali, popili po pivo, a trećega još čekam. Vrag zna gdje je na pivi... Jesam nešto propustio?
Što ovi, kako se danas kaže autoktoni, a što ovi od svukuda, a koje domaći zovedu prišliči. Mislin da je to grdo, da se ljude koji su izradili Rieku zove tako, mislim na to prišlič.