29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A sad molim dragog Iliriju da ovo umetne u svoj kalendar značajnih događanja! Dana..., e sad moram pogledati na kalendar. A mogao sam samo napisati u prošlu subotu, ali ne, ja želim biti pametan. Dakle, u subotu, 06.06. (hu, lijepog li datuma - Ameri u Normandiju, a ja u McDonald's po američki proizvod, ma ne baš No. 1, ali tu negdje) izio sam prvi hamburger u svom kratkom životu.Ovaj ovdje:A dojmovi su mi plastični. Mislim, kao da sam jeo plastiku. Da nije bilo onog umaka, i kopra u njemu, kojega proliju po hamburgeru, mislim da ga nebih niti izia. Dakle, polpete su mila majka za to, tako očekivano i sanjano, amerikansko čudo iz moje mladosti. No, nisam baš ja sanjao hamburger, ali mnogi jesu. I coca colu. E, nju ipak radije popijem nego što i sam želim priznati sebi. Ono, kad ne znaš što naručiti. Nakon makijata, piva, koka kola mi je tercijarno piće.Mislim da hamburger neće više u moja usta, ako baš ne mora. Pa i taj kruh, pecivo je tako spužvasto da sam odmah, sa sjetom, pomislio na nekadašnje panine koji su bili tako hrskavi, prozračni. Ma ova McDonald'sova peciva su blijeda kopija kopije pravog peciva, panina kakvog sam već zaboravio.Zato kličem, iz sveg glasa:- Dolje mrski hamburger, živijo panin z polpetun!
Jebote koji ste vi požeruhi. Od tri temem, ke su uočljive, vi o žerilu!
Znan jednega, dva put san ga videl, ki je pobegal od žene i kćeri od 5,6 let i šal z ovemi tancat po Indije.
jist se mora, jebat ne