29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...s .../pojma nemam kako se ovo zove - obzidani položaj?/
Da. Ali na sigurno. Najprije Goran sa svojim imformatorima, ...
Citat: milić - 13.03.2014., 21:09:21...s .../pojma nemam kako se ovo zove - obzidani položaj?/Riječanka zna "Dvorac!"
S terase, koja je sastavni dio Jadrana, bacio sam oko prema moru i ugledao cijev, pretpostavljam za otpadne vode kako lijepo gmiže po dnu. Nekako mi ne ulijeva povjerenje da je nepropusna. Ne znam zašto, ali eto, razmišljam na glas.
Danas sam se spustio do Pećina i htio sam uslikati plažu "Pul križića", malo prije Jadran hotela iz smjera Rijeke, kako me bratić podučio. Ja sam se jedno dvije sezone, unazad par godina, tu kupao jer mi je najbliža za spustiti se s Vojaka. Ali mi je brzo dojadilo jer je to malena, umjetno stvorena terasica. Ljudi se brzo upoznaju i počnu se družiti. Ništa loše, ali samo kad ti većina ljudi odgovara. On da su došli neki mladi divljaci pa sam se preselio na Sablićevo.Ali ovaj put me scena začudila pa sam kriomice okinuo i kidnuo. Ne znam da li je policija bila slučajno tu ili ih je netko pozvao, ali eto, ja sam, k'o pravi fotorerporter, bio u pravom momentu na pravom mjestu s pravim argumentom u ruci.
A znaš li gdje je taj križ, križić?Ja ga do danas nisam vidio.