29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
U ovoj maloj kućici do pred, sigurno desetak godina, živjela je jedna starica. Ova zelena boja ispred kućice je nekadašnji vrt. Starica bi tu stajala i prodavala salaticu, matovilac...
zanimljiv vam je ovaj parkic. kakva je to kula u sredini?
Ona kula je ventilacija željezničkog tunela o kojem je na našem forumu i reportaža. Ima još jedna takva kula s istom svrhom uz rub Trsatskog parka.
Jesam li ja ćorav ili na tim slikama nema nikakve kule? Znam jako dobro o kojoj se kuli govori, ali ni jedna slika nije iz tog parkića.
ima ovdje parkić i kula http://croinfo.net/forum051novi/index.php?topic=2071.msg34404;topicseen#msg34404ne znam zašto su dvije teme istoga naziva
Citat: milić - 25.02.2014., 22:05:27U ovoj maloj kućici do pred, sigurno desetak godina, živjela je jedna starica. Ova zelena boja ispred kućice je nekadašnji vrt. Starica bi tu stajala i prodavala salaticu, matovilac... Sjećam se i ja te starice. Kad bih išao sa nonom u dućan (Brodokomercov market na početku Mihanovićeve) znali bi stat kod nje i kupit nešto. Ima od toga barem 25 godina, jer toliko već ne živim na Krimeji. Na zidu je imala izloženo povrće, a znala bi nekad direktno iz vrta ubrat i prodat. Svježe da svježije ne može bit.
zanimljiv vam je ovaj parkic. kakva je to kula u sredini?veliki pozdrav za vas i vasu pratnju....morat cemo Zvijer i Bonda upoznati