29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: KarlaRi - 27.11.2014., 06:38:32no ono što drugi nemaju je to da mi imamo skijalište sa pogledom na more. jednom davno su me učili da je Platak među rijetkim skijalištima sa kojih vidiš more. nemojmo sad u detalje kakva je kvaliteta Platka kao skijališta Svima su nam to govorili, a kasnije sam shvatila da to baš nije tako . Od nama bližih to isto ti imaju francuska rivijera, Grčka, Italija, Španjolska. U Norveškoj puno skijališta ima pogled na fjordove. No daleko od toga da se ta činjenica za Platak ne bi mogla malo bolje iskoristiti u promotivne svrhe
no ono što drugi nemaju je to da mi imamo skijalište sa pogledom na more. jednom davno su me učili da je Platak među rijetkim skijalištima sa kojih vidiš more. nemojmo sad u detalje kakva je kvaliteta Platka kao skijališta
Citat: Asterix - 27.11.2014., 07:19:46Citat: KarlaRi - 27.11.2014., 06:38:32no ono što drugi nemaju je to da mi imamo skijalište sa pogledom na more. jednom davno su me učili da je Platak među rijetkim skijalištima sa kojih vidiš more. nemojmo sad u detalje kakva je kvaliteta Platka kao skijališta Svima su nam to govorili, a kasnije sam shvatila da to baš nije tako . Od nama bližih to isto ti imaju francuska rivijera, Grčka, Italija, Španjolska. U Norveškoj puno skijališta ima pogled na fjordove. No daleko od toga da se ta činjenica za Platak ne bi mogla malo bolje iskoristiti u promotivne svrheNorvešku baš ne bih stavljao skupa sa ovim ostalim zemljama. Mediteran i nord baš ne idu u istu priču
Noge su završile poslije reciklaže u jezeru ispod kuće, septička sigurno nije zabetonirana