29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Asterix - 18.02.2014., 13:09:14Prvi je naravno jezero i đir kajakom sljedeći put kad dođem ... i zato želim Rijeci puno kiše sljedeća 2 tjedna Drugi je ovo Ovo nisam uspio pronaći, našao sam nekoliko putokaza, pratio ih ... i nestali putokazi , nestao i put a kako sam ionako mislio na drugu stranu, na tome je ostalo.
Prvi je naravno jezero i đir kajakom sljedeći put kad dođem ... i zato želim Rijeci puno kiše sljedeća 2 tjedna Drugi je ovo
Iza željezničke stanice potrebno je pratiti markaciju do obavijesne ploče za liburnijsku gradinu Plosna. Cestom preko Bovana (veliki željeznički nasip s desne strane) dolazi se do raskršća s rampom, te se nastavlja desno preko kamenjara i šume prema Koritnjaku, starom pastirskom stanu koji je do nedavno bio naseljen (Sokolićev dvor). Iza kuće desno vodi staza koja se spušta u Krasicu. [/i]Nikada ja ovaj pastirski stan nisam našla
Ovo je najbliže što sam ja došao, piše Gradina 15min:
Po mojoj logici oznaka je govorila da idem po putu i skrenem lijevo, ali kada pogledam "iz satelita" , možda juje trebalo doslovno shvatiti i odmah skrenuti, mada se nije nazirao nikakav put.
Elvis, jel to na vrhu blizu točke odustajanja neki bunker?
Nikako da skužim na ovoj elvisovoj sa GE što bi uopće mogla bit gradina, ništa mi iz zraka ne daje na tako nešto, eventualno onaj okrugli krater na vrhu . Elvis, može please malo šira perspektiva?
Ajmeeeee, samo da tako zdura još 8 danaSent from my iPhone using Tapatalk