29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ali i ova cijena je , po meni, bezobrazna. Tu nešto, kako kaže duskom, smrdi. Ni sad nisam siguran da ću je kupiti.
Glupost da samo 400komada,pola tod te cifre će biti poklonjeno,tako da je stvaran broj koji će u prodaju biti daleko manji,mislim da bi se lako ako se u skorije vrijeme proda sva,moglo ići na tiskanje još..
koga briga za izdavača,pokloniće grad,tko drugi,a ostalim smrtnicima će ostati mali broj knjiga,o tome govorim,šta je to tako teško za shvatiti
Citat: milić - 07.06.2013., 19:26:54Ali i ova cijena je , po meni, bezobrazna. Tu nešto, kako kaže duskom, smrdi. Ni sad nisam siguran da ću je kupiti.Teorija zavjere? Dečki, bez drame, knjiga vrijedi suho zlato. Naravno, nama, s tim interesima. Da sam iz Koprivnice (ili...), ne bi mi vrijedila pišljiva boba. Citat: gorgoroth - 08.06.2013., 09:26:16Glupost da samo 400komada,pola tod te cifre će biti poklonjeno,tako da je stvaran broj koji će u prodaju biti daleko manji,mislim da bi se lako ako se u skorije vrijeme proda sva,moglo ići na tiskanje još..Krivo si me shvatio. Na tržište, dakle u prodaju ide 400 kom, ostatak je Grad otkupio. Koliko točno, ne znam, a i nigdje u knjizi ne piše točan broj tiskanih primjeraka.
Kažeš mali broj knjiga? Koliko tuceta misliš ti kupiti?
elvis ,unaprijed , muč pliz/.Knjiga nije roba .
A najgluplje su mi one fore da se s novcem ne može kupiti zdravlje,najnetočnija izjava,tko je to izmislio trebao bi se..
Vježbanje života
Dvije riječi - Steve Jobs, ako on nije imao para da plati koje god liječenje je htio ... Novcem možeš kupiti liječenje - ne i zdravlje. Često je to povezano ali ne uvijek.
Citat: Riječanka - 08.06.2013., 18:23:53Vježbanje životamoja omiljena predstava, gledala ju par puta i citala knjigu......