29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: mikimiki - 21.03.2012., 08:36:03nije, nije...to je zadnja plaža poslije Sv.Ivana, inače su ju zaposjeli nudisti....Elvis je u pravu! S lijeve strane se vidi bunker, a koliko je meni poznato, a poznato mi je, jedinu u Brseču je bunker uz plažu.
nije, nije...to je zadnja plaža poslije Sv.Ivana, inače su ju zaposjeli nudisti....
Stvarno nikada nisi bila pored stadiona,tj kupala se šala naravnoZanimljivo ovo kada sam slikao sam bio nakon možda 20g i ne mislim ikada više ići,ručnik mi je bio negdje na sred plaže i doći do mora je bila prava avantura preskakanja preko ostalih kupaća,a niti u moru nije ništa drugačije,užas
A jesi usitnila ...Pa čak je i na tražilu fotoaparata jasnija slika!
Citat: Bazilisk - 21.03.2012., 12:16:59A jesi usitnila ...Pa čak je i na tražilu fotoaparata jasnija slika! slika je skinuta sa neta. ne mogu je povećavat. ili ja ne znam kako?
ispričavam se radi "buhice" ali ne mogu je povećatJelenšćica, između M.Drage i Brseča
Krasne plaže! Ima još jedna jako lijepa malo prije trajekta na Brestovi, uvala Stupova, navodno postoji i neki kozji putić za doć pješke. Slika je s Panoramia (by alphafrau), jer ja nemam
Vjerujem da su se svi riječani barem jednom okupali na ovoj plaži,ja doduše dok sam bio mali,Kantrida pored stadiona,tko nađe mjesto osvojio bingo
Jelenšćica, između M.Drage i Brseča