29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Baš zanimljivo...više ništa nema džabe. Još malo će početi naplaćivati zrak.
Citat: Sabina - 13.01.2014., 22:16:31Baš zanimljivo...više ništa nema džabe. Još malo će početi naplaćivati zrak.Nefer usporedba, samo na struju jednog PC-ija koji radi nonstop se potroši mjesečno ako uzmemo da troši100W, cca 65kn. Netko to mora platiti. (cijena struje u Merici mi je nepoznata ali nije badava, a di je još najam prostora, mreže, hlađenja,...)
Ja cijelo vrijeme imageshack koristim đaba,tako da ne stoji konstatacija da ćemo i zrak morati plaćati
Ja znam da meni HEP naplati samo za žice (citaj: infrastruktura u to valjda idu stupovi, grijanje, hlađenje (HEP-ovih ureda), HEP-ove donacije sportskih klubova i sl.) 147,00 kuna Uz to mi Gen-I za svu mjesečnu potrošnju naplati manji iznos od toga...tako da zrak debelo plaćam
Danas mi je istekao rok koji su mi odredili ovi.Sa strahom sam danas otvorio ga očekujući svašta samo ne ovo šta se dogodilo. A dogodilo se nije ništa ružnoga. Izbrisali su onaj brojčanik koji je odbrojavao koliko mi još dana preostaje do Dana brisanja kako sam ja shvatio.Ja sam i danas šibao sliku.Nadam se da će to trajati.Jazbac, ča je z tvojen slučajen?LLeon, tvoj buketić je stendbaj.
mene opet Imageschack zeza ...sad mi opet nema oznake UPLOAD vec samo UPGRADE...kad to kliknem nudi mi tri verzije, FREE, onu za 2$ i neku business verziju...kad kliknem free ne događa se nista ... ostalo mi se za sada ne klikće