29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ima, u sredini manja hrpica otpada, nabacanog smeća ali prošla sam dalje kad ono .. plac za odlaganje Budem sutra malo
tragedija primorskih šuma se nastavlja, po pravilima struke
Ovo je ko da gredu dica z vrtića. Kadi su transparenti, toljage, noži...Bez barufe ko da nisi ni biv na utakmici.
Citat: z355ko - 02.03.2015., 10:22:09tragedija primorskih šuma se nastavlja, po pravilima strukeima li to veze s ovime?ISPOVIJEST ŠEFA HRVATSKIH ŠUMA 'Podijelio sam 600 otkaza, ali i 5 milijuna kn stimulacija'[...]Glavna zadaća bila mu je restrukturirati tvrtku koja je tada imala višak zaposlenih i dobit od 20-ak milijuna kuna, koja se smatrala niskom. Pavelić je prošle godine uspio riješiti višak zaposlenih, povećana je i dobit, no prihodi su neznatno porasli. Nisu prestali ni potresi. Lažne diplome, tužbe radnika zbog neisplate nagrada, USKOK-ovi istražitelji… O svemu tome, poslovanju Hrvatskih šuma i osobnoj imovini u vrijednosti čak šest milijuna kuna Pavelić otvoreno govori za Nedjeljni.http://www.jutarnji.hr/ivan-pavelic--radnicima-sam-dao-600-otkaza-i-pet-milijuna-kuna-stimulacija---/1304840/