29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Riječanka - 30.10.2014., 23:11:39Guštam te čitati jer tako podrobno radiš svoj posao, guštaš u svom hobiju, na način da budiš želju ostalim kandidatima koji su tek u pripremi Samo tako naprvo! RI898RR Ne obaziri se. To se ona samo grebe za vožnju u džipu.
Guštam te čitati jer tako podrobno radiš svoj posao, guštaš u svom hobiju, na način da budiš želju ostalim kandidatima koji su tek u pripremi Samo tako naprvo! RI898RR
Zar se mi svi koji nemamo džipa također ne grebemo (isključujem našu hard-core pješadiju i motorcikliste)?? Ja da. Greb greb ...
Citat: RI898RR - 30.10.2014., 22:22:46nisam planinar ali volim osvajati vrhove uz uvjet da ima najvise 1000 m od auta do vrha ......na sreću za prirodu, dosta ih je koji ostaju neosvojivi s motorizacijom
nisam planinar ali volim osvajati vrhove uz uvjet da ima najvise 1000 m od auta do vrha ......
ja sutra odoh u još jedno hard core pješačenje po Učki
Kad je hodanje u pitanju, očekujem poveći feedback
Sabina i LLeon, kad ćemo u inspekciju? Naravno, svi su pozvani. Kad je hodanje u pitanju, očekujem poveći feedback
Probaj si instalirati aplikaciju wikiloc. To je baza jako velikog broja tragova. Nađeš koji te zanima i pratiš ga u stopu. U slučaju da zalutaš, zvučnim te signalom upozorava da si skrenula s traga. Jako korisna stvar.