29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nema frke, endomondo probaj njega i sports tracker ... rade istu stvar ... koji ti je bolji je stvar osobnog izbora ajme tek sad vidim da se pošemerila i visinska koju smo napravili
Jedino što me čudi što piše da je vjetar 0,0 km/h...a imam osječaj da je gore dosta puhalo.
je, ful je jednostavno
Citat: Asterix - 03.11.2013., 11:08:19je, ful je jednostavnoSve si mi objasnila
evo i statistikevremenski podatak zanemarite, jer ne valja (efektivno je 2.45, sa stajanjima i do 4 sata) ... zahvaljujem na strpljenju onima bržeg koraka
Kad ste se raspisali o parametrima... Meni nije jasna brzina. Pretpostavljam da je djelomice uzeta u obzir i vožnja automobilom jer je nemoguće da je prosječna brzina 9.7 km/h. Obrazloženje molim.
Citat: gorgoroth - 03.11.2013., 11:55:11Citat: Asterix - 03.11.2013., 11:08:19je, ful je jednostavnoSve si mi objasnila Kako je iPhone šampion jednostavnosti , i uzima ga se kao referencu onda tamo može biti samo ili isto ili jednostavnije nego na Androidu a tamo se svodi da pronađeš aplikaciju na Google Playu i dodirneš "Install", i još jednom da potvrdiš prava aplikaciji - jednostavnije od toga stvarno ne može.
Sabina, svaka čast na ovom
... pa ću navesti ovaj odgovor, ako nemaš ništa protiv ...