29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 19 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa i popis stanovništva se dela nanovo,ča ne?
Citat: ja moren - 09.09.2021., 11:02:41Pa i popis stanovništva se dela nanovo,ča ne?Istina, samo što se popis ne radi tako da popisivači popisuju ljude kada ih slučajno sretno na cesti dok popisivači idu svojim nekim drugim poslom. Osim ako slučajno, kao npr ja u par postova iznad, ne naletimo na isti auto s drugim tablicama - kako ćemo potvrditi da neka stara tablica više nije u upotrebi? Zapravo ni ovo gore nije dokaz da ne više postoji, možda ju je vlasnik prebacio na neki drugi auto (čisto sumnjam u ovom slučaju ali ne možemo isključiti)
OkSamo to više ni to..
RI 224 EPeje ga na Grobnike nonica 87 let stara,najvjerovatnije prva vlasnica,govoril san malo ž njun
Citat: ja moren - 09.09.2021., 21:19:19OkSamo to više ni to..Ni to to. Ali nismo mi ovdje nekakav arhiv. Jednostavno se bilježe tablice. Ti ako misliš da imaš bolju (i volje) ideju, probaj nešto učiniti. Svaka ideja koja će doprinijeti poboljšanju i većoj posjećenosti foruma je dobrodošla.
Ja bih osobno maknuo fotke iz nje jer samo trošimo fotkama nebitnih auta bandwith i prostor na serveru koji je ionako u teškim problemima zbog same količine fotografija na forumu...
Citat: Magnum - 16.11.2021., 09:16:35Ja bih osobno maknuo fotke iz nje jer samo trošimo fotkama nebitnih auta bandwith i prostor na serveru koji je ionako u teškim problemima zbog same količine fotografija na forumu...Pretpostavljam da se ovo odnosi samo na fotografije dodane kao attachment, fotografije koje su na nekom drugom servisu ne bi trebale predstavljati opterećenje.