Nitko se ne buni na suđenje?
A ima li svrhe buniti se? Sigurno misliš na nepostojeći penal. Da, nije bilo penala, kao što nije bilo ni u Zaprešiću (2 kom), a bilo je u Osijeku ( + crveni igraču koji ga je skrivio). Treba li spomenuti da je igrač Ajduka prije nego li je pucao i pogodio stativu, igrao rukom. Šta da je slučajno zabio? Zašto sudac nije dao najmanje žuti igraču koji je "skrivio" penal? Zato što je znao da se zahebo. Zašto nije (a mogao je) svirao penal na Benku u prvom poluvremenu? Puno je toga zašto da bi bilo slučajno. Pročitaj današnji NL. U članku "Pingvini u pješčanoj oluji", O.Rivetti spominje broj penala u dosadašnjem tijeku HNL-a. Dakle: Dinamo sedam (7), Inter Zaprešić 3 i Lokomotiva Zagreb 2. Točka. Na drugoj strani Osijek 2, Rijeka, Slaven Belupo i Split po jedan (1).
Na kraju, šta reći na kuknjavu Ajduka. Nakon jednog penala, oni bi spašavali hrvatski nogomet, istupali iz lige, otkazivali utakmice repke i ko zna šta sve još. Šta bi trebali u HNK Rijeka? Možda rasformirati klub?
Negoooo, nitko nema primjedbu na igru Rijeke? Ovu sad i onu u prošlih šest kola?
Mogu komentirati samo onu koju sam gledao, a to je ova protiv Hajduka. Svaka čast na posjedu lopte, ali mišljenja sam da nebi dali gol i da se utakmica još uvijek igra. Jalovo do zla boga. I ne vidim čemu panika nakon datog gola. Toliko.
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio. Nije mi bila namjera.