Hmmm... Ja sam tu išao u 5. razred i ne sjećam se ničega iza dvorane....
No, kako god okreneš, u potpunosti podržavam SVE ideje o prenamjeni neiskorištenog prostora u ovome gradu (a i šire) s jednom opaskom:
Poradi toga što se ovo nalazi odmah iza dvorane i (u biti u sklopu škole) blizu djece, možda bi bilo pametno ograditi narečeni prostor nekom ogradom da školska djeca tu ne ulaze (poradi mogućnosti ozljeda i enormnih tužbi roditelja...)...Možda sam samo paranoičan, ali mislim da bi djeca trebala izbjegavati takva mjesta i ne miješati se s odraslima. Nemojte me sad krivo shvatit, ali znam kakav sam bio klinac na Kavi, Omladinskom i tu na narečenom igralištu, znam kako ide kad netko "odrasli" tu nešto radi, a ti si se došao igrati ;-) ....
Osnovna škola, kao i svaka druga, radi po svom programu. Neće nikako moći dijeliti (slobodan) prostor s drugima. Učitelji bi trebali lijepo zamoliti dečke/cure koji to koriste da napuste prostor jer će dječica imati tjelesni?
A vremena su se promijenila.... Neke stvari na bolje, a neke da ti slabo dođe....
Korisnici ovog parka bi bili: Osnovna Škola Brajda, Gimnastički klub Vita, Korisnici teretana Blue Gym, Boksački klub King, Street Workout Rijeka - RiBarz i to napominjajući da su to samo organizacije u blizini parka.
E, sad, kako je to zeznuta situacije (vlasnik ne postoji/svi su vlasnici) to sa školom neće ići. A ostale narečene su privatne firme i udruge...
Prije bi prošlo kad bi korisnici bili stanovnici Brajde, Belvedera, Potoka, etc....
To je samo moje skromno mišljenje, u potpunosti podržavam inicijativu, ali....