29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ne treba nikakav novac, samo malo vremena i dobre volje.. ili je lakše po Kastafskoj šumi šetuckat.
Kad smo već kod vizure, i zgrada T-coma (ilikakosetovećzoveelvisćemeispravit) narušava vizuru.
radna akcija?auuuuuuu...pa to je zadnji put bilo pred 30 let..odnevadili se judi...
Citat: LLeon - 25.08.2013., 17:00:27Ne treba nikakav novac, samo malo vremena i dobre volje.. ili je lakše po Kastafskoj šumi šetuckat. Ovo sa Kastafskoj šume je samo kao primjer ili ?
Citat: LLeon - 25.08.2013., 17:00:27Kad smo već kod vizure, i zgrada T-coma (ilikakosetovećzoveelvisćemeispravit) narušava vizuru.Trebalo je više od desetljeća da prestanu govoriti Pošta za telekom, ali samo par godina da prijeđu na govorenje/nazivanje T-com, koji pak nikada nije postojao kao firma ... go figure ..
Pa i ne baš, na TNF forumu su organizirali barem jednu radnu akciju prije par godina, kada su očistili perilo Brajda. Koliko sam shvatio lijep posao su obavili
Kad nisi na fb, pa ne znaš kakve su akcije u điru. Btw, imao sam trening u Kastavskoj šumi u subotu ujutro, ali nije me Vedrana skužila. Valjda sam tako brzo projurio. Citat: LLeon - 25.08.2013., 17:00:27Kad smo već kod vizure, i zgrada T-coma (ilikakosetovećzoveelvisćemeispravit) narušava vizuru.Citat: elvis - 25.08.2013., 20:32:15Je, priznajem, svaka čast. Ovima su samo puna usta mauzoleja. Šokiralo me kad sam vidio na što okoliš liči. Za koju godinu, grmlje će ga "pojest". Ali glavno da će cesta narušit vizuru. autizam vas pere? vizura je izbor novinara, ne moj, ali drago mi je da se ima oko nečeg sprdati. I ja bi se. Prvo mi je bilo "da vizura " je, nisam te vidjela, ali si se mogao javiti... bilo bi mi drago. zlobe.
Je, priznajem, svaka čast. Ovima su samo puna usta mauzoleja. Šokiralo me kad sam vidio na što okoliš liči. Za koju godinu, grmlje će ga "pojest". Ali glavno da će cesta narušit vizuru.
da. ja(mi) sam/smo tipičan primjer elitizma i nebrige za ljude. brum brum...
Citat: Vedrana - 30.08.2013., 23:31:35da. ja(mi) sam/smo tipičan primjer elitizma i nebrige za ljude. brum brum... O elitizmu ne bi znao - svako radi s čime ima, ali naslov "ne preko mrtvih" i cijela "akcija" gdje se ispred ljudi stavljaju zidine , odnosno zidovi mauzoleja - "To nikako nije prvi put da je zapadna kulturno-intelektualna elita zabrinuta više za građevine nego ljude, upravo zato što oni vide njih kao osnovu kulture, one elitističke, dok za njih su ljudi samo objekti koje „duh pomera kao šahovske figure“."
Promovira se teza: "osloboditi grobna mjesta posmrtnih ostataka za gladno tržište" , devastirali bi samo da nahranimo vazdagladni lobi i razmažene apetite bez imalo smisla za razum..
valjda drugačije gledamo svoj grad i sklop nam je prilično različit.
Ne vidim smisla u monolozima. pariz svoj najvrednija groblja i te kako čuva. a što mi imamo? ambiciozne vozače automobila.
Citat: Vedrana - 06.09.2013., 18:58:51valjda drugačije gledamo svoj grad i sklop nam je prilično različit.Suptilna naznaka da smatraš da ga ja ne volim dovoljno ... ili na pravi način,a mislim da svi znamo tko je "sudac" Citat: Vedrana - 06.09.2013., 18:58:51Ne vidim smisla u monolozima. pariz svoj najvrednija groblja i te kako čuva. a što mi imamo? ambiciozne vozače automobila.Nisam bio niti na jednom pariškom ali sam prošao pored (valjda) glavnog praškog - ne samo da vrlo prometne ceste i tramvajske pruge prolaze odmah uz ogradu, nego su ga i presjekle barem na jednom mjestu. Ne znam povijest tog groblja pa ne znam da li je "oduvijek" bilo u dva komada ili je proširivano ali nekako mi se čini da je prerezano naknadno, s obzirom na širunu prometnice, kada su živi ljudi, preko mrtvih napravili novu prometnicu da si olakšaju život. Sram ih bilo.