29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
to je ono najvažnije,nema rušenja,ali eto glavno da se diže galama,završi u novinama...
Čitam malo komentare na refu...svi u jedan glas,i onda se nađe jedno suprotno mišljenje i odmah se prijeti izbacivanjima,nevoljenju grada...
Citat: gorgoroth - 16.08.2013., 12:19:03Čitam malo komentare na refu...svi u jedan glas,i onda se nađe jedno suprotno mišljenje i odmah se prijeti izbacivanjima,nevoljenju grada... Još jedan ogroman plus za ovaj forum, možeš imati potpuno suprotno mišljenje i nitko te neće izbaciti
Ma kakvo rušenje grobnica??? Najbliže će cesta biti na 10 m od zida groblja, ali Vedrana i ostali su zabrinuti da će vibracije pri gradnji i pri prometu ceste djelovati razorno na grobnice koje su blizu ceste, a i sadašnje stanje im nije bajno. Groblje je zaštićeno, možda dio van zidina ide u cestu, ali niti jedna se grobnica neće rušiti. Ako i ima nešto takvo nebulozno u idejnom projektu, sigurno će to promijeniti u izvedbenom. A tek onda nastupaju konzervatori sa svojim uvjetima, kad dobiju projekt. Do sada ništa nisu dobili, a proziva ih se (info by Kobler nedavno)
ok, vrijeme da se spusti lopta na zemlju. Mene je iziritiralo vaše zagovaranje ove varijante, a to je tek 2. (niste čak ni pitali što se dogodili s prvom....), a ova je nametnuta na poznato "demokratsi način". također imam problem kad se ne pita koliko košta, kao da je riječ o besplatnom ručku, a i analiza isplatljivosti fali. No, ako je potreba tako ogromna, svakako nek se traži drugo rješenje. Ovo sa super pažnjom je zbilja poražavajuće, ma koliko vi branili svoj lobi. I da, ipak je teže osporavati moćnike, a boriti se kontra vlasti, pogotovo u neprijateljskom okruženju. Ali, ja s tim nemam prevelikih problema, za razliku ...
"I dok zagrebački Mirogoj postaje nezaobilazna točka u turističkim obilascima metropole, dotle Kozali prijeti trajna devastacija.