29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
žao mi je Gorg. moje zgražanje ne prestaje Od Ljudi koji posvete toliko vremena temi Rijeka, a tako reagiraju jednostavno očekujem više.
Citat: Vedrana - 14.08.2013., 18:00:48žao mi je Gorg. moje zgražanje ne prestaje Od Ljudi koji posvete toliko vremena temi Rijeka, a tako reagiraju jednostavno očekujem više.Čuj nema potrebe za takvim ocjenama,ja sam rekao svoje mišljenje i pri njemu stojim,groblje se neće srušiti,sve će ostati na svom mjestu a građani će dobiti kvalitetan spoj na zaobilaznicu.Pozdravljam napore da se čvor izgradi i jedva čekam da počnem stavljati reportaže s njega Btw ne pada mi na pamet da te ikakvom rečenicom diskreditiram,kao ti mene
imaš pravo ispričavam se. (iako to, po svom temperamentu mislim )
Mislim da ovo o udaljenosti između dva obližnja ulaza/izlaza umire na riječkoj topografiji i lošim prometnicama. I ne treba se boriti protiv čvora Kozala, već ako ga je moguće izmaknuti. Samo to. Čvor je potreban, nema dileme, samo je pitanje lokacije ili adekvatne zaštite groblja. Neovisno od čvora groblje treba zaštitu bolju od ove koju sada ima samo na papiru!
Citat: Vedrana - 14.08.2013., 22:11:24imaš pravo ispričavam se. (iako to, po svom temperamentu mislim )Ako si pratila moj rad vidjeti ćeš da je u prvom planu pračenje razne izgradnje po gradu,hebi ga,construction sam fan i želim da se grad razvija
Vedrana prenesi na ReF i ova pro čvor razmišljanja, mislim da dosta naših članova foruma nema profil na LiceKnjigi. Da bude i pro i kontra. Fer pleja radi.
Citat: zokxy - 14.08.2013., 22:13:57 Mislim da ovo o udaljenosti između dva obližnja ulaza/izlaza umire na riječkoj topografiji i lošim prometnicama. I ne treba se boriti protiv čvora Kozala, već ako ga je moguće izmaknuti. Samo to. Čvor je potreban, nema dileme, samo je pitanje lokacije ili adekvatne zaštite groblja. Neovisno od čvora groblje treba zaštitu bolju od ove koju sada ima samo na papiru!Bilo bi pametnije da se umjesto ulupavanje novaca u galeb krene u svekoliku obnovu i reklamiranje groblja,puno više koristi za grad i kulturu
i Torpedo. tu se slažem.