29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Drug Josip Marčelja sa još dva druga u obilasku bivše jugoslavensko-talijanske granice. Ovo meni liči na Gumanac-Platak. Auto ima registraciju, na žalost, ne mogu otkrit o kojim se oznakama radi. Da li je to po završetku rata?
A ki je bil Jože Marčelja?
. Vavek je govoril da bi ovi iz XIII Primorsko-goranske divizije zapucali, pobegli va šumu, a onda su judi nadrapali zarad odmazdi.
Nimaju nikakove vezi, samo ne znan ki moji Žanetini (moji su Zantovi) Ovisti su od Marčeji, a još su zvali i Matijaševi dolnji. Nego, potla san našal da j Elvis ovdeka stavil jedan članak z Glasnika Općini Viškovo va ken opišuje kako je Jožić Marčelja zakasnil na sastank kad su se spravjali poć va partizani i tako zivukal živu glavu, a 9 od njih su Talijani streljali va jednen dolčiće pul Benčani.
Milić, ča poveaš za onisti ili ovisti rat? mislin, malo san zbunjen pofin teh beneficiji...
pitaj aldota ki je bil milan žanetin. jbg, kad si pozabjiv..
Milić, kad već spominješ 13. primorsko goransku diviziju iman i 2 sliki od njih. Na prvoj je komanda divizije, a na drugoj borci na položaje. Na žalost, niman podatke kade su sliki storene
Najbolja mi je ova krajnje desna - facepalm iz 1941!! Ovim ostalima su naredili, al se ona nije dala smesti! Ha ha, a sad prepoznajem i nick naše "Riječanke"
Citat: jazbac - 06.02.2015., 14:55:13Milić, kad već spominješ 13. primorsko goransku diviziju iman i 2 sliki od njih. Na prvoj je komanda divizije, a na drugoj borci na položaje. Na žalost, niman podatke kade su sliki storeneNa ovoj drugoj fotki me pari ko da arditi od pjesnika poziraju nicim izazvani ...
Citat: zokxy - 02.08.2014., 12:59:16Najbolja mi je ova krajnje desna - facepalm iz 1941!! Ovim ostalima su naredili, al se ona nije dala smesti! Citat: grašćina - 07.02.2015., 19:39:48Ha ha, a sad prepoznajem i nick naše "Riječanke" Bilo mi to zabavno tih dana pa tako i ostalo...
Najbolja mi je ova krajnje desna - facepalm iz 1941!! Ovim ostalima su naredili, al se ona nije dala smesti!
Ha ha, a sad prepoznajem i nick naše "Riječanke"