29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Na pragu zime motajuć se oko utvrde Korenika i sektora 64 i 65 ex granice zaradih krpelja! Rijetki mi gosr ovo ljeto uza sve pohode po rodonosnim im mjestima! Ode niz rijeku ka moru.
Amerikanci puštaju na slobodu GMO komarce "ubojice"Američke vlasti su poslije nekoliko mjeseci debate dale dozvolu kompaniji Oksitek da na slobodu puste tisuće genetski modificiranih komaraca vrste Aedes Aegypti, kako bi se borili protiv širenja bolesti, među kojima je i virus Zika.http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/10/12/u-prorodu-pusteni-gmo-komarci/
A sad jedna tužna i žalostna vijest!Izgleda mi da su ove fotke, koje sam stavio u temu Lighting Dozen zadnje koje je uspjela napraviti Narančasta Zvijer.Još tamo, kod Pjera, je dva put zaštekala prilikom izvlačenja-uvlačenja objektiva. Kad sam došao doma normalno ga je izbacila i uvukla. Mislio sam da je to zbog silnih pivskih para koje su isparavale gore, oko mene. Ali sutradan se to ponovilo i sad evo je tamo, izvrnutu na leđima s jedinim otvorenim okom i poluispruženom objektivom. Čak joj nisam uspio ni oko zatvoriti da jadna odmara ko čovik.Lastane, što mi je činiti? Da probam popraviti, mislim servis, ili da je šviknem u 3 p.m.!?
Baterija je nanovo punjena tako da... Jedino ako ne misliš da je i ona oslabila.
... umetnem jaču bateriju, koju sam ...
Normalno otvara objektiv a zatvori ga skoro do kraja. Tad ja prstićem poguram malčice i Naramčasta Zvijer sklopi jedino oko.
Ova kupljena u Kini preko eBaya, čini mi se, ima ove karakteristike:EN-EL 19Li-ion 3,7 V 1300 mAh 4.8 Wh
Ova je bila u aparatu - originalna: EN-EL 19 3.7 V 700 mAh 2.6 Wh
Citat: milić - 05.02.2018., 16:59:44Ova kupljena u Kini preko eBaya, čini mi se, ima ove karakteristike:EN-EL 19Li-ion 3,7 V 1300 mAh 4.8 WhCitat: milić - 05.02.2018., 19:40:40Ova je bila u aparatu - originalna: EN-EL 19 3.7 V 700 mAh 2.6 WhAko radi, uživaj Ali ako si ovu iz Kine platio manje od originala , nema šanse da je zbilja toliko jača od originala (gotovo duplo). Pogotovo što ima istu oznaku.