29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
A ja sam toj deluziji i lani i jučer morao platiti pola plaće za povrat poreza. Malo sam im uplatio, pa treba još.
Ispričavam se ako sam ti povrijedio vjeru u nešto i razočarao te, no ipak bi te molio da se suzdržiš od vrijeđanja, jer neka bude to razgovor argumentima , a ne psovkama i uvredama.
kako nešto što nema ni ruke, ni noge , pa ni pamet, kako bi išta mogla učinit, to je tek ideja, zapis na papiru i postoji jedino u domeni vjerovanja i ovisi o našoj energiji hoće li postojati i da li ćemo toj ideji dati svoju energiju.vjeru.
Vidjeti je možda prejednostavno rečeno, no na neki način ga možemo osjetitiDok državu ni na koji način ne možemo, te ona spada u vjerovanje ili kako kažu u deluziju
da je država spasila nekog na moru ili u planini, volio bi to viditi, kako nešto što nema ni ruke, ni noge , pa ni pamet, kako bi išta mogla učinit, to je tek ideja, zapis na papiru i postoji jedino u domeni vjerovanja i ovisi o našoj energiji hoće li postojati i da li ćemo toj ideji dati svoju energiju.vjeru.
Pitanje.Veli vrhJe li otvorena cesta za gore?Da li ju je država obnovila?
Citat: magnum.cro - 21.08.2016., 13:19:20Pitanje.Veli vrhJe li otvorena cesta za gore?Da li ju je država obnovila? Mislim da nije država nego grad. Nisam izdržao P.S. ne znam da li je gotova.
Veli vrhJe li otvorena cesta za gore?Cesta, gotova?
Magnume, ovo što je Elvis slikao nije Veli Vrh nego grad Grobnik. Znači naveo te na krivo da ne reknem obmanuo.
Magnume, ovo što je Elvis slikao nije Veli Vrh nego grad Grobnik. Znači naveo te na krivo da ne reknem obmanuo.(Ma znam da je ovo slikano s Velog Vrha prema Grobniku gradu. Ali malo jutarnjeg papra ne škodi, dapače! I mače! )