Autor Tema: Razno  (Posjeta: 253297 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Vel 2012
Odg: Razno
« Odgovori #1035 u: 09.08.2016., 15:12:02 »

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1036 u: 16.08.2016., 12:41:06 »
Američki tim znanstvenika u časopisu Environmental Research Letters objavio je rezultate svog istraživanja tzv. chemtrailsa, tragova koje ispuštaju zrakoplovi, a koje brojni poklonici teorija zavjere smatraju zaprašivanjem kemijskim i biološkim agensima. Odabrani su ponajveći svjetski atmosferski znanstvenici i geokemičari, a od 77 ispitanika svi osim jednog odgovorili su da tijekom svoje karijere nisu naišli ni na jedan dokaz koji upućuje na istinitost teorije o chemtrailsima. » IndexPermalink (pon, 16:16)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/chemtrailsi-prvi-put-znanstveno-istrazeni--evo-rezultata/912963.aspx

Offline LLeon

• Full Member
  • Datum registracije: Ožu 2012
« Odgovori #1037 u: 17.08.2016., 11:36:06 »
Odabrani su ponajveći svjetski atmosferski znanstvenici i geokemičari, a od 77 ispitanika svi osim jednog odgovorili su da tijekom svoje karijere nisu naišli ni na jedan dokaz koji upućuje na istinitost teorije o chemtrailsima.
Kad je netko toliko zatucan da vjeruje u kemtrejlse, badave da mu i 777 znanstvenika tvrdi suprotno. Tu je jedini lijek batom u čelo. Šteta metaka.  :citam2

Offline z355ko

• Full Member
  • Datum registracije: Pro 2013
« Odgovori #1038 u: 18.08.2016., 07:59:49 »
potpuno se slažem sa Lleonom(eto bar jednom) vjerovanja su svakakva i teško da ih i batom možeš ljudima izbiti iz glave
a tek kad vidiš da i u jednoj Švedskoj ima takvih vjernika čovjek se ne prestaje čuditi. Evo linka:  http://istinomprotivlazi.com/novosti/404-pozivamo-gradane-da-nam-se-jave-radi-tuzbe-protiv-hrvatske-vlade
bolje biti vjetar nego list

Offline fusher

• Hero Member
  • Datum registracije: Stu 2012
« Odgovori #1039 u: 18.08.2016., 23:26:28 »
ča ni neki va šveCkoj pred par let tužil Boga aš mu je žena umrla magari je on jako molil?

samo govorin...

apropo teh elit ke nas truju..kakove oni gasmaski imaju? :89

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #1040 u: 19.08.2016., 10:10:00 »
a to ti pride na isto
ni državu ni nijedan još vidiv ,  a si veruju da postoji

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1041 u: 19.08.2016., 13:46:08 »
Ni propuh još nitko nije vidio pa svi vjerujemo da postoji ... dapače, da ubija  :pusiti

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #1042 u: 19.08.2016., 14:11:34 »
daj Elvis budi ozbiljan, pa propuh je moguće vidjeti

Offline LLeon

• Full Member
« Odgovori #1043 u: 19.08.2016., 18:15:48 »
daj Elvis budi ozbiljan, pa propuh je moguće vidjeti
Sa tobom nikad ne znam da li se šališ ili misliš ozbiljno. :help2 :pojmanemam Ako se šališ, ok, tvoj stil, poštujem to. Ali ako misliš ozbiljno.. :eek :15 a brate mili.. baš se zapitam.. :297

Hoćeš reći da vidiš rezultate njegovog djelovanja, ali propuh tj. strujanje zraka ne možeš vidjeti. Isto se može postavit i za vjetar, svjetlost (svjetlost ne vidimo, nego vidimo osvjetljene predmete), pa i za državu.

Offline ja moren

• Full Member
  • Datum registracije: Ožu 2015
« Odgovori #1044 u: 19.08.2016., 19:44:44 »
 propuh- to more bit i stanje uma :bravo5
ki more-more...

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1045 u: 19.08.2016., 21:10:37 »
Propuh sam spomenuo zbog općepoznate opasnosti od istog  :lol1 :lol2 ... no ideja je da ni zrak ne vidimo pa eto postoji ... raznorazna elektromagnetska zračenja ili gravitaciju neću ni spominjati.  :301

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #1046 u: 20.08.2016., 11:35:04 »
Vidjeti je možda prejednostavno rečeno, no na neki način ga možemo osjetiti
Dok državu ni na koji način ne možemo, te ona spada u vjerovanje ili kako kažu u deluziju

Offline zokxy

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dont drive faster than your guardian angel can fly
    • O svemu i svačemu
« Odgovori #1047 u: 20.08.2016., 11:46:52 »
 :help2
A ja sam toj deluziji i lani i jučer morao platiti pola plaće za povrat poreza. Malo sam im uplatio, pa treba još.  :facepalm
Don't drive faster than your guardian angel can fly!

Offline LLeon

• Full Member
« Odgovori #1048 u: 20.08.2016., 17:12:06 »
Vidjeti je možda prejednostavno rečeno, no na neki način ga možemo osjetiti
Dok državu ni na koji način ne možemo, te ona spada u vjerovanje ili kako kažu u deluziju

Državu ni na koji način ne možeš osjetiti? Država je deluzija? Je li to neka šala ili? :297 :pojmanemam :help1

Kad se razboliš, odeš kod doktora, je li? (ili ti ideš kod šamana, travara, babe vračare.. tko će ga znat.. ne bi me čudilo, koliko si puknut :e040 ). Tu bolnicu, ambulantu je netko trebao izgradit, tog liječnika je netko trebao školovat, netko treba platit njegov rad, netko treba platit lijekove. Još uvijek ne osjetiš državu? Činjenica je da ti osnovno zdravstveno osiguranje pokriva minimum minimuma, ali to je neka druga tema- (ne)sposobnost i (ne)efikasnost države.

Jesi li ti završio školu? Tko je izgradio školsku zgradu, organizirao školstvo, plaćao profesore.. Još uvijek ne osjetiš državu?

Idu li ti djeca u vrtić? (vrtićima upravljaju gradovi i općine, a ne država, ali nebitno, jer gradovi, općine, županije.. sve je to, kako vi kažete- deluzija :facepalm) Tko je taj vrtić ustanovio? Plaćaš li punu ekonomsku cijenu kao u privatnim vrtićima ili subvencioniranu? Isto pitanje vrijedi i za npr. javni gradski prijevoz. Još uvijek ne osjetiš državu?

Kada ti je potrebna policijska (možemo tu pričat i o vojsci) zaštita, jer si žrtva ili da ne bi postao žrtvom nekog kaznenog djela.. je li ta policija bogom dana, s neba pala ili je netko tu policiju ustrojio, netko tom policijom upravlja, zapovjeda, netko tu policiju financira. Još uvijek ne osjetiš državu?

Nadam se da nisi nikad koristio usluge vatrogasaca, HGSS-a, DUZS-a i sličnih institucija. Još uvijek ne osjetiš državu?

Tu bih mogao još satima nabrajati.

- Državna agencija za osiguranje štednih uloga
- Hrvatski registar brodova (misliš si što će mi to, ali pitao bih te kada bi se našao negdje nasred Jadrana u hladnom moru do grla, jer je netko sfušario brod, pa je brod potonuo, a nema dovoljno čamaca za spašavanje. Pretpostavljam da si gledao film Titanic.) :greensmile
- Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo (slično kao i HRB, samo u zrakoplovstvu)
- Hrvatski centar za razminiranje
- Hrvatske vode (da mene pitaš, ove niškoristi bi trebalo ukinut, jer rade više štete nego koristi :palacdole (imamo negdje na forumu temu „Poplave“), ali ok, neka ih)
- Agencija za opremu pod tlakom  (ne treba mi ta agencija, sve dok me neki spremnik pod tlakom ne razlijepi po zidu, jer netko nije poštivao pravila struke, a nije bilo nikoga da taj isti spremnik pregleda i atestira)
- Agencija za zaštitu okoliša
- Hrvatski zavod za norme
- Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Još uvijek ne osjetiš državu?

Država postoji da bi ustrojila sve ove institucije i da bi nam život učinila lakšim, ljepšim i sigurnijim.. ili obrnuto, da bi nam zagorčala život, npr. (banaliziram) kaznom za krivo parkiranje.

z355ko, pred cijelim forumskim auditorijem, ja te lijepo molim, čak te i preklinjem, DA VEĆ JEDNOM PRESTANEŠ SRAT. Ljudi ti se smiju iza leđa čovječe.. tebi i tvojim glupostima, tvojim iskrivljenim slikama stvarnosti.. ali.. odmahnu rukom.. pusti ga ća.. ili se onako zlatousto, ljigavo, uključe u raspravu, ne želeći se zamjerati nikome. Onako, diplomatski, populistički. Svaka čast, kapa dolje Elvisu i Fusheru koji se bez dlake na jeziku ne libe reći istinu. :palacgore :bravo

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1049 u: 20.08.2016., 18:29:53 »
Ja je itekako osjetim kada me npr preko svojih redarstvenih organa opali po džepu  :97