29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
sve što su komunisti pričali o komunizmu bila je laž, no ono što su pričali o kapitalizmu nažalost bila je istina
pa se pitam je li pomenuti autor članka ikad pisao o tome zašto srbi slave kosovsku bitku, mislim, ono, kad je već na platni spisak u Beograd
Što je čudno u tome? Dežulović ga podsjeća da i drugi iz njegove generacije znaju, kako se i Zeko jutros sjetio da je danas Dan Republike. A on tako žudi biti original-desničar o djevičanski čist od ljevičarskih grijeha, kao da nikad nije živio u njima.Eh, suvereni građanin, pak još Rvat!
zapravo meni i ne smeta Dežulović, čovjek radi dobro posao koji za koji je plaćen i svaka mu čast, no ono što radi negdje se zove i oblik specjalnog ratovanja.
Citat: z355ko - 29.11.2016., 22:56:31zapravo meni i ne smeta Dežulović, čovjek radi dobro posao koji za koji je plaćen i svaka mu čast, no ono što radi negdje se zove i oblik specjalnog ratovanja.Nije mi najjasnije kako tekst o nečemo što svi svakodnevno možemo doživljeti, a to je da "rasprave" u komentarima u vrlo kratkom vremenu dođu do Hitlera i nacista spada u "oblik specijalnog ratovanja" ? Još mi je čudnije kada to dolazi od čovjeka koji faktički poziva na (građanski?) neposluh prema državi i njenim organima te institucijama ?!?
Ratnici specijalnog ratovanja sada pokušavaju( a nažalost i uspijevaju) uvjeriti neke nove klince, ali i one koji nisu bili neposredni svjedoci, da se to nije tako događalo.
Za postati "Sekretar" se u pravilu trebalo dokazati.