A koji đava sad ne valja?
Nisam član- na valja, učlanim se- opet ne valja. Nikako ja na zelenu granu sa ovim forumom i udrugom.
Meni je šefiica poslala mejl dobrodošlice, pa kome pravo, kome krivo.
Znam da nikome nije jasno moje učlanjenje.
Zato, evo par odgovora. Jedan ili više njih su točni, ali nek si svatko uzme što misli da je:
Odgovor A: Pitao sam za svrhu i smisao Udruge, zadovoljan sam odgovorom i odlučio da vrijedi sudjelovati u tome
Odgovor B: Koliko sam zajebav’o šefa i ostale udrugaše, puca me grižnja savjesti, pa da se nekako odužim
Odgovor C: Kao član imam veća prava kritizirat rad Udruge, nego kao nečlan
Odgovor D: Da ne bi zli jezici lajali; LLeon pakšu, ne da lipe za Udrugu,škrtica
Odgovor E: Ionako sam se mislio učlanit, ali bez veze je učlanit se potiho, inkognito. Ovako napraviš malo barufe, digneš dreku i galamu i svi znaju da si tu. Priznajte da se niti za jednim članom se ovoliko prašilo kod učlanjenja
Odgovor F: Puka san ka’ zrili čatrun, pa idem napravit kakvu pizdariju, a di ćeš veće pizdarije nego učlanit se u mrsku ti udrugu koja ti je potrebna, ka’ šta je kamikazi potrebna kaciga
Pa ti vidi.
Možda da sklopimo ugovor o reklamiranju mrske ti Uduge putem nošenja te majice? Dobiješ neke novce od naše besmislene članarine, a možda neki od silnih ljudi kraj kojih protrčiš bude animiran za članstvo?
A jel ti ja ličim na hodajuću/ trčeću reklamu?
... nadam se da ce svojim znanjem i energijom dati svoj prilog i
novim idejama, kako bi Udruga dobila smisao koji i sam zeli :beer2i
Kritiziram....
ne kritiziram ništa, danas sam baš dobre volje.