29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 23 Gostiju pregledava ovu temu.
Katastrofa kako je forum spor,koji k se dešava,dobijem volju,sav ushičen,spreman da stavim sto slika....kad ćorak,nakon pet minuta izgubim volju za život Ima li nade za brži protok podataka...
Katastrofa kako je forum spor,koji k se dešava,dobijem volju,sav ushičen,spreman da stavim sto slika....kad ćorak,nakon pet minuta izgubim volju za život
Mislim da nije problem u tome koliko se fotki stavi u jedan post već veličina fotografija. Vidim da većina vas stavlja fotke najveće veličine i rezolucije a mislim da je to za ovaj forum nepotrebno (ipak nismo mi neki forum za profi fotografe)
Strict Standards: require_once() [function.require-once]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/Chicago' for 'CDT/-5.0/DST' instead in /home4/croinfo1/public_html/forum/Sources/QueryString.php on line 607 Fatal error: Cannot redeclare mediaprocheckinfo() (previously declared in /home4/croinfo1/public_html/forum/Sources/QueryString.php:542) in /home4/croinfo1/public_html/forum/Sources/QueryString.php on line 607
Bilo i rješeno Dogodilo se pri instalaciji nove verzije Simple Audio Video Embedder
Jedno 5/6 modova su update-ani. Ovaj bio zadnji Ostaje još samo da se SMF ažurira sa 2.0.6 na 2.0.9, ali to polako