29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Daluka je u pravu 100%, ali rezultat je kao gluhome dobar dan. Valjda je vodstvu foruma lakše pravit se grbavi i mantrat o registraciji, nego vidjet stvarni problem. Probat ću nacrtat o čemu se radi:Dakle, ako dođem na forum kao gost, mogu otvorit portalsku verziju foruma (označena brojem 1). Ta verzija mi ne znači puno jer ne mogu pogledati koje sve teme postoje i što se uopće na forumu nalazi.Ako želim forumsku verziju foruma (ispravite me ako sam se krivo izrazio) označenu brojem 2 pojavi mi se bijeli ekran. Uspio sam nekim čudom preko Google tražilice otvoriti temu o riječkim skloništima i sad želim pogledati što postoji od ostalih tema ili otvoriti glavnu stranicu foruma, ali: pušing rođo. Ako kliknem na Forum Croinfo051 1 ili Povijesne teme 2 pojavi mi se bijeli ekran!!!Nekog suvislog rezultata ima jedino ako kliknem na Vojnu povijest 3Riječka skloništa 4 su mi ionako već otvorena.Taj problem se nije pojavljivao prije 1. mjeseca ove godine i "oporavka foruma"
Ne kriziram nego upozoravam da link na forum za stranice croinfo ne radi, barem meni ne već nekoliko puta.Kada kliknem na ikonu za forum pošalje me na :http://croinfo.net/forum051novi/index.php?action=forumI ... ništa, dobijem potpuno praznu stranicu bez ikakve poruke o grešci.Kada izbrišem sve iza ? dovede me na početnu stranicu foruma, dakle ovo radi:http://croinfo.net/forum051novi/index.phpNije da često koristim taj način za doći do foruma
Danas je najlakše prebaciti sve u grupe na FB i to je to. Isto radi pretraživanje isto radi sve, odgovori po postovima i tako to. Nije to kao forum, ali svijet se mijenja, a mi pokušavamo tehnologiju iz 80-tih godina prošlog stoljeća održati na životu uz što manje troškova...
Citat: Magnum - 03.06.2021., 09:59:07Danas je najlakše prebaciti sve u grupe na FB i to je to. Isto radi pretraživanje isto radi sve, odgovori po postovima i tako to. Nije to kao forum, ali svijet se mijenja, a mi pokušavamo tehnologiju iz 80-tih godina prošlog stoljeća održati na životu uz što manje troškova... 80-tih? Tada su bili u modi, odnosno jedino što je postojalo - BBSovi , IIRC bila su tri u Rijeci, TvRi BBS, Chaos BBS i trećeg se ne mogu sjetiti, možda nije ni postojao treći. Vrhunac ima je bio negdje do ~95-te. Otprilike dok HT nije otvorio gomilu (za ono doba) modemskih ulaza. Sa širenjem Interneta šire se i Usnet grupe. Portali nastupaju tek nakon toga, rekao bi od ~2005 nadalje. I u početku sam ih "mrzio" , smatrao sam "newse" boljima ... otprilike kao što danas smatram portale boljim od FB-a BTW za bonus na sve probleme koje si naveo - CentOS je na određeni način mrtav jer je RedHat odlučio potpuno promijeniti životni ciklus istog te ga od faktički besplatne verzije RHEL-a pretvoriti u DevOps OS koji samo dijeli neke značajke sa RHEL-om. EOL ovakvog Centos 8 je 31.12.2021.
Povremeno valjda hosting ima ažuriranja ili nešto slično. Admin?
Povremeno valjda hosting ima ažuriranja ili nešto slično.