29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U kafiću Cukar i kafe (E sad jedva čekam nekog koji će reći da sam samo u kafićima. Nisam, i u knjižnicama sam, arhivama, ali tamo ništa nema neki Halo efekt kao u kafićima, gdje sve buja od slika. )Iskrin radio Triglav.
Naletio i ja na nekakav radio
Citat: milić - 07.02.2017., 14:38:48U kafiću Cukar i kafe (E sad jedva čekam nekog koji će reći da sam samo u kafićima. Nisam, i u knjižnicama sam, arhivama, ali tamo ništa nema neki Halo efekt kao u kafićima, gdje sve buja od slika. )Iskrin radio Triglav.Nisi bil kuriož pa dignul pokrov i videl je nutre gramofon?
Sijori, ako ne uspiješ u svom poduhvatu, dobit ćeš je na poklon. Ako uspiješ, onda ti neće ni trebati - sam si se objesio
Zar ne fali jedna baklja u ovom grbu?
Picetova kovačija u Šapjanama?
Citat: elvis - 12.05.2017., 09:20:26Zar ne fali jedna baklja u ovom grbu? Međutim kao da mi nešto šumi, još iz 3.-4. razreda OŠ, da je nekad bilo 5 baklji - naroda koje čine 6 plamena - republika. Mislim, ovaj znam, da djeluje suludo, ali ja pamtim ko slon. Doduše nekad i nešto pobrkam.
Ne fali ništa. Grb je iz razdoblja od prije 1963. a Google je naš prijatelj. https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Grb_Socijalisti%C4%8Dke_federativne_republike_Jugoslavije