29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ma ne, volim ja sve što je dobro. Pa i Fiume i Fiumane. One koji su dobri, jasno.
Frend prodaje, koliko cca vrijedi?http://www.njuskalo.hr/stare-stvari/kalkulator-kao-slici-umjesto-fiskalna-kasa-oglas-20977043
au!1886- 1903 ne drž me za besedu. vrednost? va hr niš al vane..hmm vrtelo se je pred par let od cca 500€ na gore, ako ima škatulu i očuvan zna i do 2000€.... opet toje bilo, ča se sada nudi neman pojma, kako bilo, treba kolekcionara nać aš bez tega ne vredi niš ja bin tomalo hitil po nemačkeh i merikanskeh oglesnikeh..i na bay, tamo si grebu
Citat: fusher - 22.11.2016., 21:49:34au!1886- 1903 ne drž me za besedu. vrednost? va hr niš al vane..hmm vrtelo se je pred par let od cca 500€ na gore, ako ima škatulu i očuvan zna i do 2000€.... opet toje bilo, ča se sada nudi neman pojma, kako bilo, treba kolekcionara nać aš bez tega ne vredi niš ja bin tomalo hitil po nemačkeh i merikanskeh oglesnikeh..i na bay, tamo si grebu eto ti, ne lezi vraže! pala cijena za duplo! al opet ni jedan z škatulun. valda kad je cjena šla gore si počeli rovarit po konobah i tržište zasitiliBudimo malo objektivniji, nije problem provjeriti, objektivno zbog stanja i nedostajućih dijelova prema onoj najnižoj.Iskreno ne vidim neku vrijednost (materijalnu, umjetničku, vizualnu) za šire mase (antikvarijate, kolekcionare) osim za usko specijalizirane kolekcionare.Neka gre do Klaudija pul Rubeš (servis va dome B. Milih)
Najveća vrijednost mogla bi biti porijeklo, kad bi se znalo odakle potječe tj. iz kojeg dućana, ureda ili slično. Gdje je proveo radni vijek.
Citat: kobler - 23.11.2016., 08:57:25Najveća vrijednost mogla bi biti porijeklo, kad bi se znalo odakle potječe tj. iz kojeg dućana, ureda ili slično. Gdje je proveo radni vijek.3 maj...