29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Isprika na ovoj fotki jer i nije baš uspjela. Ali služi svrsi tj. vidite kako danas izgleda nekad prestižni opel rekord. Htio sam ja napraviti još par fotki, ali začuh glasić:- Je li to gospodin Milić!? Mislio sam da je Sabina. Kad ono nije Sabina. Barbara me prepoznala iako me nije vidjela nekoliko godina. Med. sestra koja je radila sa ženom. Da je vidite kako izgleda i vi biste zaboravili na fotkanje.
Meni se jako sviđa ova Cady četvorka...da ne drnda previše bila bi mi savršena za ljetovanje
Opel ti je na lijevoj strani ceste od pravoslavne crkve do izlaza Trtsatskih stuba, negdje oko sredine ulice ...
Šta je Opel Record u Dragi? Meni se jako sviđa ova Cady četvorka...da ne drnda previše bila bi mi savršena za ljetovanje...Jooj koliko dugo nisam vidjela one mini Zastavine kombiće, ne znam kako im je oznaka...ali moja profesorica iz Povjesti u Pomorskoj ...Gregurićka je imala baš takav crveni mini kombi sa malim crveno-bijelim zastorčićima na prozorima...Uvijek mi je bila želja imati baš takav