29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Sabina ...Cijelog života je tvrdila da je njen najveći neprijatej kič - BTW iz koje je ovo knjige - bez Gogola molim
Sabina, koje godine je građena tvoja kuća? Da nije riječ o secesiji?
Citat: elvis - 22.01.2014., 13:39:52Sabina ...Cijelog života je tvrdila da je njen najveći neprijatej kič - BTW iz koje je ovo knjige - bez Gogola molim Citat iz wikipedije...više za moju naobrazbu da vidim definiciju kičaali ne možeš usporediti mozaik smajlića sa ovim bravurama po starim zgradama...kipovi koji leže na krovištu ili ukrašeni stupovi (nisam građevinskog smijera pa ne znam prave nazive)
PS opet ne mogu zarotirati sliku ali vi malo nakrivite glavu u desno ili okrenite ekran
šta zarotirati sliku ili glavu? prvo sam pomislila dok nije bilo citata da ste voljni izraditi takvu fasadu
Citat: Sabina - 27.01.2014., 21:55:56PS opet ne mogu zarotirati sliku ali vi malo nakrivite glavu u desno ili okrenite ekran Instaliraj besplatni Irfanview, otvori fotografiju u istom i stisni Shift+J (zapravo Shift+j) i klikni prema kamo i koliko da zakrene (90, 180 ili 270 stupnjeva)A kako je riječ o operaciji bez gubitka (JPEG lossless rotation) ne treba niti sniamti fotografiju nakon toga - ostane zarotirana.BTW uz Irfanview treba instalirati i njegov plugin za rad sa JPEG-ovima, mislim ad je u paketu misc
Evo to su ti detalji o kojima sam govorila. Znam da nisu nešto ekstra ali meni su lijepi.Današnji fasaderi za to radit nemaju ni živaca ni vremena a ako poželite nešto slično za to traže brdo para. ...