29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
vec sam ih svr pogledala i ocjenila sa +1 svaka mi je dobra ali neke su posebne
Sada sam pregledao svaku sliku ove teme, i mogu reci da je zaista zanimljiva. Ovo je kronologija portreta nasih sugradana koji uz nas stupaju gradom, a da vecinu ni ne primjecujemo, obuzeti svojim hitnim poslovima ili kupovinom, i opcenito jurnjavom bez da se osvrnemo iza sebe ... Duskom, svaka cast na ovim dokumentima povijesti! Sve fotke su apsolutno ok, i ne vidim nikakvih razloga za bilo kakve kritike, na kraju sve je na javnoj povrsini, i nema nikakvih razloga oko ovog polemizirati. Duskom, jos jednom bravo! Ja osobno nemam nista protiv da tu osvane bilo tko od moje rodbine ili prijatelja, cak stovise, samo naprijed.
... Ja osobno nemam nista protiv da tu osvane bilo tko od moje rodbine ili prijatelja, cak stovise, samo naprijed. ...
A ovo tvoje razmisljanje gore mi lici pomalo na fanaticni islamizam - zene u kuce, iza feredza i visokih zidova, ...
Osobno imam baš kontra mišljenje. Upavo tako, dok hitam gradom po ovo i ono, simo i tamo.. tko ste Vi s fotićima da imate pravo hvatati moje trenutke i javno ih objavljivati?
kad se mi sami vratimo s izleta, onda na forum mutimo jedni drugima lica, i još bolje, uopće se ne stavljamo javno nego si fotke šaljemo međusobno na mail. Zašto?