29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Čisto mi je upalo u oko, komentiram nevezano za temu: da bi leševi širili zarazu, moraju prvo biti zaraženi.
Slažem se da ima nešto nadanaravno što i nas privlači da ponovno turamaramo mračnim tunelima utvrda.Kao da se da osjetiti strah, tjeskobu i suze onih koji su i gradili i boravili unutra
ukazuje na to da avet tog vremena i dalje živi, a samo su „kosti“ vojnika iznešene.
Naravno da im nije bilo svejedno ali Katarine i nisu nešto posebno trpile, napadači im nisu došli ni blizu kada su ih posade već napustile... doduše kod ulaza jedne ima tragova metaka, a i jedna prostorija je gorila ali to je sitno. Ne mogu znati ali čisto sumnjam da je netko poginuo od "branitelja", ali zato bi šume na Lubanu imale što ispričati
Koliko sam ja upućen, kroz ragovore sa nekim starijim ljudima (a ako im je vjerovati) partizani su postepeno upadali u bunker po bunker, a kako je jedan pao, slijedilo je novo osvajanje itd. Kažem, toliko o njihovim pričama.
najveći dio vremena u tim objektima posada nije osjećala ništa nego ogromnu dosadu
Citat: elvis - 09.01.2014., 13:36:56najveći dio vremena u tim objektima posada nije osjećala ništa nego ogromnu dosaduTo je to.. itekako se osjeti energija i duh starih vremena.. eto, na primjer, ja u tim bunkerima osjetim svu tu beskonačnu dosadu..
A što drugo od vas dvojce očekivati. Vi ste tvrdi realisti