29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
To su bili ovi biciklistihttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.743641272339351.1073741962.289350801101736&type=1
Zaista biciklisti su bili totalno ekstremni...oni su došli s istočne strane i prebacili se na zapadnu
i dok sam se ja spuštala Istočnim grebenom cijelo vrijeme sam ih gledala na rubu zapadnog grebena i pičili su ko ludi. Voljela bih upoznati i taj Živenjski put jer je Istočni greben smrt za koljena (ipak nemam više dvadeset )
@Asterix jest da sam brza ali nemam raketu u d00petu ko Leon da ga mogu pratiti.
Može mi jednom pokazati polaznu točku, pa dati gas a dalje se ja već snađem nekako makar došla kući preko Seniorske staze
Mogu ja i sporo. Ali da ću guslat 7-8 sati po planinama za turu od 15-20 km, a jok. Ispalio bih na živce.
Slike defekta koji se dogodio na pohodu na Vidalj i Nebesa ...
Prva nam bijaše da si iz vrela ŽIVICE priskrbimo pitke vode, a ja mu zato podah jednu smotku.
Citat: zokxy - 25.11.2014., 18:12:44Slike defekta koji se dogodio na pohodu na Vidalj i Nebesa ... BTW vidio sam po tracku od Asterix da ste išli "krivim" putem s Vidalja na Nebesa, ima li neki poseban razlog zašto ste odabrali put kojim promašite jedno 3 ili 4 Rupnika, zapravo njihovih ostataka ali ipak .. ?