Zdravlje

Zdravlje

Čičoka - što je to pobogu??

Korisnička ocjena:  / 1

Čičoka0

 

Danas sam prvi put na našoj riječkoj placi vidio čičoku. Odmah sam, nakon čitanja letka koji je prodavačica imala na banku kupio pol kile za probu (eto ih na slici). E pa što je to čičoka? Evo odgovora u nastavku ...

Opširnije...

Konstelacije - rješenje za blokiranu energiju

Korisnička ocjena:  / 0

Nijedna tehnika ne omogućava tako duboki uvid u polje koje nas okružuje. Konstelacije su veće od rada terapeuta i klijenta. Iz jednostavnog razloga, što u ja-ti odnosu klijenta i terapeuta nije moguće razriješiti poremećaje koji su nastali u sistemu, a korijen je u dalekoj prošlosti.

Opširnije...

Dunja – savršen lijek za stres, nesanicu i lošu probavu

Korisnička ocjena:  / 21

Unatoč tome što se može konzumirati sirova, kuhana i pečena, uglavnom se koristi za pripremu kompota. Međutim, kao i većina namirnica, dunja također sadrži mnoga ljekovita svojstva.

Opširnije...

Darkfield mikroskopska analiza žive kapi krvi

Korisnička ocjena:  / 1

Darkfield analiza krvi predstavlja modernu analizu "žive" kapi krvi. Ovom metodom se može mnogo toga saznati o Vašem općem zdravstvenom stanju. Analiza žive kapi krvi je stara medicinska metoda kojom se vrši pregled kvalitete krvi. Pročitajte više u nastavku ...

Opširnije...

Kako ublažiti mišićne upale?

Korisnička ocjena:  / 0

alt 

 

Sigurno vam je poznata situacija da ste napravili trening nogu, a kao posljedicu imate problema sa silaskom niz stube. Ili, recimo, na treningu ste napravili masakr nad trbušnjacima, a sljedeće jutro blago rečeno imate problema sa ustajanjem iz ležećeg položaja... Možda ste pak napravili iscrpan trening za biceps, a nakon toga je biceps toliko napumpan da ne možete saviti ruku u laktu. Svi ti simptomi čine sliku upale mišića.

Opširnije...

Liječenje suncokretovim uljem

Korisnička ocjena:  / 0

Dr. F. Karach, sudionik na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, iznio je metodu neobičnog jednostavnog načina liječenja ljudskog tijela, i to pomoću suncokretovog ulja. Rezultati ovog postupka liječenja izazivaju čuđenje i sumnju, ali svatko se može uvjeriti u vjerodostojnost njegovih dokaza i iskušati djelovanje na vlastitu tijelu.

Opširnije...

Marihuana, canabis, konoplja - kao lijek

Korisnička ocjena:  / 13

 

Od svih 300 000 vrsta biljaka na zemlji, niti jedan drugi biljni izvor se ne može usporediti sa nutricijskim vrijednostima kanabisova sjemena. To je jedina biljka na zemlji koja opskrbljuje kao izvor broj jedan. Osim toga, ima savršen balans esencijalnih  aminokiselina i ulja sve u jednoj biljci i obliku koji je najjprirodniji za probavu.

Opširnije...

Udruga 051

PRETRAŽIVANJE

Jezici

Posjećenost

9051140
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
1896
3324
5220
9021571
65851
98758

Vaš IP: 54.198.134.32
Sad je 21.11.2017 10:52:05