Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Zanimljivosti

Croinfodesnogore02

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Carl Tanzler bio je njemački radiolog koji je radio u SAD-u i koji je imao jednu od najbolesnijih veza u povijesti. Naime, doktor se zaljubio u svoju pacijenticu, Elenu Milagro, koja je bolovala od tuberkuloze, te preminula od iste 1931. godine usprkos netipičnim tretmanima koje je Carl poduzeo da je izliječi.

 

 

Ali to nije spriječilo Carla da svoju nesretnu ljubav zaboravi te je potaknut snažnim emocijama došao do briljantne ideje. Odlučio je iskopati tijelo svoje ljubavi 1933. godine te ga odnijeti u svoj dom, ali varate se ako mislite da je u pitanju bilo stražnje dvorište. Tanzler se potrudio i Elenine je kosti spojio natrag pomoću žica i vješalica. Budući da se je koža trupla počela raspadati, odlučio ju je zamijeniti kombinacijom žbuke i svilenih krpa umočenih u vosak. Tanzler je trbušnu i prsnu šupljinu ispunio krpama kako bi tijelo leša zadržalo prvotni oblik. Svoju je mrtvu dragu lijepo obukao, stavio joj nakit i rukavice te ju polegnuo u krevet. Kako bi spriječio specifičan smrad raspadanja trupla koristio je obilne količine parfema i dezinfekcijskih sredstava. Ovu je stravičnu ljubavnu vezu razotkrila Elenina sestra koja je Carla prijavila policiji, no on je naposljetku oslobođen zbog pravne zastare slučaja.

 

Dr. Carl Tanzler kasnije je bio poznat i pod imenom Dr. Carl Von Cosel.
Njegova ljubav imala je pravu kobasicu od imena, koja je bila u punom obliku Maria Elena Milagro "Helen" de Hoyos, pa ju nalazimo u inačicama Elana Milagro, kao i Helen de Hoyos.

 

Štorija u slikama ide ovako:

 

carl tanzler von cosel maria elena milagro helen de hoyos

 

maria elena milagro helen hoyos

 

helen de hoyos elena milagro corpse leš

 

carl tanzler

 

   

 

Prva i druga slika su s autopsije nakon pronalaska Elene kod Carla, treća slika je s turneje kojom su pokazivali javnosti njeno tijelo

 

Zbog iznimnog interesa javnosti koji su pobudili novinski izvještaji tog doba, ovo je postalo još bizarnije - vlasti su dozvolili da se tijelo nesretne Elene izloži u javnosti da bi zadovoljili znatiželju. Jedan dječak koji ju je tada vidio rekao je da je to bio prizor koji neće zaboraviti do svoje smrti!

Najbolje od svega je da je Carl imao seksualne odnose s mrtvom Elenom punih osam godina, sve dok ga njena sestra nije razotkrila! Pri rekonstrukciji njena tijela iznimnu pažnju posvetio je njenoj vagini, koju je uz upotrebu posebne tube za to osposobio! Javnost za tu činjenicu nije znala, pa su posebno žene bile na njegovoj strani zadivljene jačinom njegove ljubavi kojoj ni smrt nije bila prepreka!

Elena je konačno nakon javnog pokazivanja drugi put sahranjena na tajnoj lokaciji, a njen dragi umro je 1952. - kako kažu - u zagrljaju lutke koju je dao napraviti po njenoj posmrtnoj maski koju je zadržao.