Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Svijet

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svaka zemlja ima svoje ljepotice... Ali moramo priznati da su nas se ovih deset ljepotica iz vrućeg podneblja Meksika jaaako dojmile ... Prekrasne cure šetaju tim područjem ... pogledajte naš izbor

10.  Ana De La Reguera

Možda se sjećate Ane kao "Sestre Encarnacin," vruće redovnice u Nacho Libre? Na žalost vidjeli smo više od Jack Blackova rascjepa od Aninog u tom filmu.

 

9. Ninel Conde

Ninel je glumica meksičkih sapunica najpoznatija po ulozi u seriji Rebelde koja je u osnovi meksički Beverly Hills 90210.

8. Maite Perroni

Maite je najvrući član meksičkog banda "RBD", koja nekako izgleda kao meksička Selma Blair, osim što je ona puno vruća i ne izgleda kao 16-godišnji dječak.

7. Fabiola Campomanes

Fabiola je bila nominirana za MTV People's Choice Award za svoju izvedbu u De Que Lado Estas. Tada je odlučila proslaviti svoje imenovanje pozirajući za Playboy u 2005.  :)

6.  Paulina Flores

Paulina je bivši pobjednik naslova "Miss Meksika svijeta." To je čini se prilično sve što je postigla u svom životu do sada.

5.  Liliana Dominguez

Liliana je meksički supermodel koja pozira za fotografija donjeg rublja i bikinija i slično. Samo još da shvatimo što tetovaža iznad njezine ljubavne kutije kaže.   :)

4.  Salma Hayek

Salma je ipak neosporno kraljica dekoltea koja nema problema da podijeli mlijeko s djecom svijeta. To je još uvijek zbunjujuće da ona nije napravila oglas Got Milk (Imam mlijeka).    :)

3.  Elsa Benitez

Bivši naslovnica Sports Illustrated, djevojka i supruga Rony Seikaly, Elsa je još uvijek dovoljno lijepa da nas izliječi s nekim svojim golim sunčanjem ovih dana. Hvala Elsa, hvala za sve.

2.  Daniela De Jesus Cosio

Daniela je jedna od najvrućih novih modela na planetu koji će biti Victoria's Secret i Sports Illustrated swimsuit model u najskorije vrijeme. Sve što mogu reći je neka body painting počne.   :)

1.  Barbara Mori

Novija znanstvena studija uzorkovala je deset odraslih muškaraca i zamolila ih da nacrtaju savršenu ženu. Devet od njih je nacrtalo Barbare Mori, dok je deseti čovjek nacrtao Rupaul (RuPaul Andre Charles je američki glumac, drag queen, model, i pjevač-tekstopisac). Čini se da je taj deseti transvestit ili nešto slično.

(manofest, croinfo.net beauty lovin' team)