Svijet

Svijet

The Land of Giants na Islandu - arhitektura u praksi

Korisnička ocjena:  / 0

Prirodne regije na Islandu i dalje su tako netaknute u odnosu na mnoga velika područja na svijetu. Iako uživaju sve pogodnosti suvremenog života i imaju dosta lijepih arhitekturnih djela - čini se da ih je malo koji će uskoro promijeniti način na koji se struja dovodi do potrošača. Kako bi dodali ljepotu već ionako besprijekornom krajoliku, Choi + Shine Architects došli su do vrlo kreativne ideje.

Opširnije...

ZOO u Kopenhagenu nastavlja ubijati životinje!

Korisnička ocjena:  / 0

ZOO u Kopengagenu kojeg smo nedavno spomenuli u članku o nesretnoj žirafi Marius (Žirafa Marius ubijena u Zoološkom vrtu u Kopenhagenu!) opet je zgrozio javnost! Ovaj su put ubili 4 lava - dva odrasla i dva lavića! Članak o žirafi završio je našom konstatacijom da su se njenom ubijanju iskreno poveselili samo lavovi - kako proročanski - sad se ovome sigurno ne raduju!

Opširnije...

Žirafa Marius ubijena u Zoološkom vrtu u Kopenhagenu!

Korisnička ocjena:  / 3

Žao nam je zbog ovih slika, ali to se jednostavno mora vidjeti. Danski zoološki vrt u Kopenhagenu ubio je pištoljem mladu žirafu po imenu Marius i dao njeno meso kao hranu lavovima u nedjelju, rekavši da je životinja bila "neželjena"!!! UPOZORENJE - GRAFIČKE FOTOGRAFIJE U POSTU!!

Opširnije...

Ruski borbeni roboti

Korisnička ocjena:  / 2

combatrobots003-9

Ruska vojna industrija se nakon ogromnog pada osamdesetih godina prošlog stoljeća polako vraća u sam vojne ponude - avioni, helikopteri, pješačko naoružanje, pa čak i borbeni roboti ... Pogledajte ove zadnje na demonstraciji iz srpnja prošle godine.

Opširnije...

Spašavanje haskija iz zaleđenog zaljeva

Korisnička ocjena:  / 1

13-godišnja ženka husky pasmine zapela je u ledu u Pleasure Bayu, Boston. Pogledajte njeno spašavanje.

Opširnije...

Zadivljujuće i smrtonosno jezero Natron u Tanzaniji

Korisnička ocjena:  / 2

Bilo koja životinja koja dotakne jezero Natron u Tanzaniji pretvara se u kamen. Fotograf Nick Brandt objašnjava nam što se tamo dešava:

Opširnije...

Stanovnicima okolice nuklearke Krško dijele se tablete kalijevog jodida

Korisnička ocjena:  / 1

 

Stanovnici Krškog i okolice koji žive u radijusu 10 kilometara od nuklearke, preventivno će dobiti tablete kalijevog jodida, kao dio preventivnih planova za zaštitu i spašavanje u slučaju incidenta s nuklearkom, prenosi Novi list.

Opširnije...

Opasan uspon u Kini - planina Huashan

Korisnička ocjena:  / 1

 

Smještena u planinskom lancu Qinling blizu grada Huayin u Kini, Huashan je jedna od pet svetih planina Taoizma. Uspon ka vrhu je vrlo opasan i težak, uz njega se nižu taoistički manastiri, hramovi i pagode, a penje se punih 2.130 metara! Biste li se usudili poći njime?

Opširnije...

Žene optužene za kolaboraciju s okupatorom

Korisnička ocjena:  / 1

 

Poslije oslobođenja Francuske od Nijemaca 1944. tisuće su mladih djevojaka kažnjene zbog svojih afera s njemačkim vojnicima i oficirima. Kažnjavanje šišanjem glave ili premlaćivanjem bile su najuobičajenije kazne. Pogledajte nekoliko fotografija iz tog vremena. 

Opširnije...

One World Trade Centar je skoro gotov

Korisnička ocjena:  / 0

alt 

Završetak One World Trade Centra predviđen je pred kraj 2013. Bit će to najviša zgrada zapadne hemisfere i treća po visini zgrada na svijetu.

Opširnije...

Udruga 051

PRETRAŽIVANJE

Jezici

Posjećenost

9051110
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
1866
3324
5190
9021571
65821
98758

Vaš IP: 54.198.134.32
Sad je 21.11.2017 10:45:04