Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Razno

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

PRAVILA KORIŠTENJA
(Posljednja izmjena: 26. veljača 2012.)

Korištenjem bilo kojeg dijela croinfo.net portala i svih njegovih dijelova i podsiteova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem croinfo.net portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio croinfo.net portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. 

Nastavak ... 

Croinfo.net PORTAL

Vlasnik croinfo.net portala posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja croinfo.net portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje croinfo.net portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Croinfo.net portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Croinfo.net sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Croinfo.net portala koristite na vlastitu odgovornost i Croinfo.net ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Croinfo.net portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

Croinfo.net polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Croinfo.net portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Croinfo.net, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Croinfo.net povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Croinfo.net sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Croinfo.net linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Croinfo.net štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Croinfo.net se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Croinfo.net može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Croinfo.net koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Croinfo.net obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Croinfo.net se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Croinfo.net portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Croinfo.net portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

Croinfo.net nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Croinfo.net je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Croinfo.net zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Croinfo.net portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta.
Croinfo.net ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

PORUKE CROINFO.NETA I SPONZORA

Croinfo.net može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Croinfo.net portala i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Croinfo.net zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Croinfo.net može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Croinfo.net portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

(croinfo.net admin team)