Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

Kreativno šišanje i sređivanje pasa

Korisnička ocjena:  / 4

Kreativno sređivanje vaših kućnih ljubimaca - pasa - nova je ludost u Americi i Velikoj Britaniji! Jadni psi kraj takvih vlasnika.

Opširnije...

Biste li i vi željeli ovakvog kućnog ljubimca?

Korisnička ocjena:  / 0

Budite pošteni prema sebi pa odgovorite - nakon gledanja slika!

Opširnije...

Ljubimci. Sami u kući !? Katastrofa na pomolu! Dio drugi.

Korisnička ocjena:  / 0

Nastavak vrlo posjećene galerije istog imena i tematike koju možete naći na ovom linku - Ljubimci. Sami u kući !? Katastrofa na pomolu! Ništa manje poučne slike posljedica imanja ne zamorca nego pasa, mačaka i slično!

Opširnije...

Natjecanje za najružnijeg psa 2010

Korisnička ocjena:  / 3

Ovdje ćete vidjeti kandidate na izboru za najružnijeg psa na 22. godišnjem World's Ugliest Dog takmičenju održanom u Petalumi, Kalifornija. A pobjednik je četverogodišnji Chihuahua mješanac Princess Abby Francis.

Opširnije...

Himalajska mačka - lijepa i zabavna

Korisnička ocjena:  / 7

Himalajska mačka (Colorpoint perzijaner) je rasa domaće mačke, dugačke dlake, plavih očiju i colorpointom sličnim kao kod sijamskih mačaka. Himalajska mačka je termin koji se upotrebljava u Americi, dok se u Europi upotrebljava i naziv Color point perzijska mačka (perzijska mačka sa obilježjima u boji). Pogledajte nekoliko slika.

Opširnije...

Najviši pas na svijetu ikad (po Guinnessu) - Doga Veliki George od 111 kg!

Korisnička ocjena:  / 27

Četverogodišnji Veliki George službeno je proglašen za najvišeg psa na svijetu ikada i ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda. Veliki George je danska doga visoka 109 centimetara i teška 111 kilograma. Njegov vlasnik, David Nesser iz Tucsona u Arizoni kaže kako Veliki George pojede 50 kilograma hrane svaki mjesec i kako u kući ima svoj "kraljevski" krevet.

Opširnije...

Pas koji sjedi

Korisnička ocjena:  / 2

Jeste li ikada vidjeli psa koji sjedi?? Pri tom ne mislim na ono sjedenje kad su sve četiri noge i dupe na tlu, već na pravo sjedenje nalik onom kad se zavalite u fotelju? Ako niste vidjeli do sada, pogledajte Psa koji sjedi!

Opširnije...

Udruga 051

PRETRAŽIVANJE

Jezici

Posjećenost

9051162
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
1918
3324
5242
9021571
65873
98758

Vaš IP: 54.198.134.32
Sad je 21.11.2017 10:56:05