29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dobrodošli na Forum portala croinfo.net!PRAVILA FORUMAOTVARANJE NOVOG TOPICA - pri otvaranju novog topica provjerite zadnje 3 stranice podforuma. Ako nađete isti ili sličan, nastavite na njemu. Topice otvarajte na podforumima i u kategorijama kojima tematski pripadaju. Uvodni post je obavezan jer njime objašnjavate razlog pokretanja, kao i svoje mišljenje, pa ga detaljizirajte. Topici koji nemaju veze s podforumom i kategorijom u kojima se nalaze bit će premješteni na prikladno mjesto. U slučaju duplih topica (otvoren novi, iako na zadnje tri stranice takav već postoji), noviji će se zaključati i odložiti. Svaki topic ima svoje tagove, za kasnije lakše pretraživanje - besmisleni tagovi smatrat će se spamom i biti razlog za baniranje. Xxx nije tag, kao ni "bla bla", a tag "Maradona" na temi o mobitelima također je spam.Temu pokrenite isključivo ukoliko o njoj zaista imate nešto za reći i relativno ste upućeni u tematiku. Uvodni post mora biti autorski (ne copy-paste sadržaj s nekog drugog foruma ili wikipedije), a u njemu mora biti jasno i suvislo napisano o čemu želite raspravljati (ne, recimo "Meni su mačke super. Vama?"). Sve teme koje ne zadovoljavaju ove kriterije bit će izbrisane, a autori banirani.
Sijori je to napisao jer mu je povrijeđen ego. A nema baš prave teme o Željavi nego se u sklopu teme o raznim fortifikacijima nalazi par postova (od Asterix i Jana) o Željavi od kojih sam iskoristio Janotov post/fotografiju za kvazi staro/novu usporedbu.Moj prvi post je trebao biti teaser ili mamac. Nažalost, ulovila se kriva riba.
moj ego je veći nego što misliš Elvis
nego mi je bedasto da se nekome seciraju postovi i traži dlaka u jajetu
a s druge strane taj isti ne poštuje osnovna pravila foruma (a uz to je i moderator)