Autor Tema: 24 sata  (Posjeta: 1396 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zokxy

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Vel 2012
 • Postova: 22.360
 • Dont drive faster than your guardian angel can fly
  • O svemu i svačemu
24 sata
« : 07.10.2016., 14:30:01 »
7 znakova da vas posjećuje vaš anđeo čuvar - obratite pažnju!   :bravo5
Anđeli čuvari javljaju se vrlo suptilno i zato je vrlo važno obratiti pažnju na ovih sedam stvari - tako ćete znati da li su uz vas i u kojim trenucima vas posjećuju

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/lifestyle/7-znakova-da-vas-posjecuje-vas-an-eo-cuvar-obratite-paznju-494202 - 24sata.hr

Anđeli su duhovni čuvari koji paze na ljude čije misli i duše žude za dobrim i pozitivnim stvarima u životu. Oni se javljaju suptilno, a ovo su znakovi po kojima ćete prepoznati kako su uz vas:

1. Promjena temperature Soba u kojoj boravite je neobjašnjivo hladnija ili toplija nego bi trebala biti. To se događa zato što anđeli svojom vibracijom mogu usporiti ili ubrzati molekule u zraku što rezultira promjenom temperature.
2. Fantastičan, neobjašnjivi miris Jeste li ikada bili kod kuće ili na nekom drugom mjestu i osjetili nevjerojatan ugodan miris za kojeg niste mogli objasniti od kuda se pojavio? To može značiti kako je vaš anđeo vrlo blizu.
3. Zvukovi kao da netko mrmlja Ponekad vam se može učiniti kao da čujete nejasne zvukove nalik mrmljanju, kao da netko govori tiho i daleko od vas - ne možete razumjeti što vam govori, ali ga čujete.
4. Pojavljuju se različite boje svjetla Radi se o zrakama svjetlosti koje struje oko vas ili dolaze do vašeg tijela. Možete vidjeti nešto nalik neobjašnjivom svjetlucanju ili primijetiti neobične sjene. To je znak kako anđeo pokušava doći do vas.
5. Odnekud se pojavi perje Ako vidite perje, a u blizini nema ptice, jastuka i sličnog, tada se može raditi o anđelu koji vam daje znak da je blizu i usmjerio je na vas pažnju. 
6. Komunikacija kroz snove Iako se možda ne možete sjetiti nekog sna, zbog njega se osjećate lakše, jače i sigurnije u sebe, kao da odjednom znate kojim putem trebate krenuti ili što napraviti.
7. Osjećaj kao da vas netko prati Kada vam se učini da vas netko prati ili je pored vas, a nikoga nema, obratite pažnju kako se tada osjećate. Ako se u vama pojavi osjećaj povjerenja i ljubavi, tada je anđeo čuvar uz vas, piše Social Consciousness.

http://www.24sata.hr/lifestyle/7-znakova-da-vas-posjecuje-vas-an-eo-cuvar-obratite-paznju-494202


 :greensmile
www.croinfo.net
We are the Moderator! Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!

Offline zokxy

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Vel 2012
 • Postova: 22.360
 • Dont drive faster than your guardian angel can fly
  • O svemu i svačemu
Odg: 24 sata
« Odgovori #1 : 07.10.2016., 14:38:17 »
Viđeni su: Djeca s posve crnim očima siju strah posvuda


 :help2 :popcorn


Oni su djeca u dobi od šest do šesnaest godina s posve crnim očima bez bjeloočnica, a diljem svijeta prijavljuju susrete s njima koji lede krv u žilama

Djeca s crnim očima, bez bjeloočnica, nisu nepoznanica ljubiteljima paranormalnog. Fenomen je nazvan “Black Eyed Kids”, a takva djeca navodno su viđana u cijelom svijetu. Incident s njima zabilježen je 1996. i uključuje novinara Briana Bethela, koji je tvrdio da je sjedio u svom autu te pregledavao neke papire dok je odjednom čuo kucanje. Pogledao je van i ugledao dva dječaka u dobi od oko 12 godina, koji su ga pitali može li ih odbaciti do lokalnog kina. Rekao je kako je gotovo pristao, no nešto ga je omelo - jeza ga je prolazila dok ih je promatrao. Njihove su se oči činile bezdušne, poput crnog kamenja koje je buljilo u njega. Odjurio je s autom koliko je brzo mogao, a u godinama nakon toga internet su preplavile sablasne priče o sličnim, pa i ranijim susretima.1. Crnooka djevojčica koja je terorizirala Veliku Britaniju

U rujnu 2014. britanski tabloid The Daily Star objavio je seriju priča o djevojčici s crnim očima koja je navodno terorizirala područje Cannock Chasea u blizini Staffordshirea. Istražitelj paranormalnih pojava Lee Brickley pregledao je slučaj u kojem je jedna mještanka čula zastrašujući vrisak za koji je mislila da dolazi od djeteta u nevolji. Potrčala je u potrazi i nakon što isprva nije vidjela nikoga, odjednom je primijetila djevojčicu odjevenu u bijelo koja stoji iza nje. Rekla je kako je djevojčica držala dlanove preko očiju "kao da iščekuje rođendansku tortu", u potpunoj tišini. Žena koja je sa sobom imala kćer upitala je djevojčicu je li sve u redu s njom, na što je ova skinula ruke s lica i otvorila oči.

- Bile su posve crne, bez šarenice, bez bjeloočnice, bez ičega. Odskočila sam i zgrabila svoju kćer, a kad sam ponovno pogledala, više je nije bilo - svjedokinja je izjavila Brickleyu.

On je medijima rekao kako je sličan susret doživio i sam 30 godina ranije, 1982. Izjavio je kako je čuo plač djevojčice i zapomaganje upomoć dok je bježala od djevojčice odjevene u bijelo. Teta koja je bila s uplakanom djevojčicom rekla mu je kako je "mala imala oči kao Sotona".

U travnju 2015. video koji je snimio dron iznad polja u Cannock Chaseu postavljen na internet izavao je pravu lavinu kometara, a mnogi vjeruju kako je uhvatio djevojčicu s crnim očima. Jedna je lokalna "vidovnjakinja" rekla kako je zapravo riječ od duhu djevojčice koja je umrla od difterije u Viktorijanskom dobu, a patila je i od paralize očiju, zbog čega one djeluju tamno i upalo.


 

2. Crnooka družina u Francuskoj

Slučaj koji se prikazao u popularnoj TV emisiji Istraživanja Davida Wetherly's-a, neobičan susret dogodio se u malom francuskom selu Aisne u Francuskoj davne 1974, a tada su ga istraživali Joel Mesnard i Jean Marie Bigorne - no nisu ga uspjeli razjasniti. Riječ je o dvojici muškaraca koji su se vozili onuda automobilom te su se zaustavili ispred jedne kuće dok su razmišljali kuda trebaju skrenuti da bi došli do svog odredišta. Nedaleko su primijetili neobičnu družinu - pet figura visokih oko 1,3 metra. Svi su bili jednako odjeveni u duge bijele halje, a svi su imali i dugu kosu. Najčudnija stvar na njima su svakako bile velike, posve crne oči. Lik koji je bio najbliže njima s rukom je radio gestu kao da ih poziva u dvorište. Muškarci su u strahu odjurili, a kasnije su se vratili na isto mjesto s više ljudi, no nisu uspjeli ništa pronaći.

3. Pokucali na vrata i htjeli unutra

Neimenovani pripadnik američke mornarice smješten u kampu Lejeune u Sjevernoj Karolini službeno je prijavio neobičan incident koji mu se dogodio jednu večer u studenom 2009. Naime, on je ležao u svojoj baraci te gledao film sve dok nije čuo kucanje na vratima. Pomislio je kako je to njegov cimer zaboravio ključ te je bez razmišljanja otvorio vrata. Na pragu je ugledao dvoje male djece, a čim ih je vidio ispunio ga je osjećaj tjeskobe te poriv da zalupi vrata. To je bilo prije nego je shvatio da su im oči posve i jezivo crne. Unatoč strahu koji je osjeća, marinac ih je pitao što trebaju. Jednoličnim i tihim glasom su odgovorili kako im je hladno te žele ući unutra i čitati, čitavo vrijeme zureći u njega. Marinac je shvatio kako vani nema niti žive duše, a kako su oni krenuli s nogom prema pragu, instinktivno je zalupio vrata i naslonio se na njih iznutra. Oni su nastavali kucati, istim tempom nekoliko minuta, uz što je čuo i zvukove kucanja na prozoru. Onda je odjednom sve prestalo, a svi njegovi pokušaji istrage događaja su završili bez objašnjenja.
4. Ona je pogriješila i pustila ih u kuću

U siječnju 2016. na internetu se pojavila priča o ženi koja ne samo da je susrela djecu s crnim očima, već im je i dopustila da uđu u njen dom. Žena koja živi u Vermontu jedne je večeri usred snježne mećave čula glasno kucanje na vratima kuće koju dijeli sa suprugom. Misleći kako je riječ o nekom tko je doživio prometnu nesreću, požurila je prema vratima bacivši brzinski pogled kroz prozor - koji je otkrivao i tragove obuće na snijegu, ali ne i vozilo ispred kuće. Njen je muž prvi stigao do vrata i otvorio ih, a ispred su stajala djeca stara oko osam godina - dječak i djevojčica. Ispričala je kako nisu bili odjeveni za zimske uvjete, a trenutno je osjetila uznemirenost zbog njihove prisutnosti.

Unatoč predosjećaju, pozvala ih je u dnevni boravak, a pritom je primijetila kako je jedna mačka brzo pobjegla iz prostorije iako je do tada spavala, dok je druga djelovala ustrašeno dok ih je gledala. Ponudila ih je s kakaom kako bi se zagrijali, a odgovorili su joj, kao i uostalom na svako pitanje koje im je postavila - "naši roditelji će brzo stići". Donijela je kakao i dok im ga je pružala, s užasom je primijetila njijhove oči koje su izgledale samo kao ogromne crne zjenice, duplje tame na glavi. Dok je buljila u njih, oboje su istovremeno rekli kako trebaju ići na WC, a žena je pokušala ostati mirna te ih je usmjerila. Trenutak kasnije, njenom je mužu krenula krv iz nosa, nestalo je struje, a dok je posegnula za maramicom kako bi mu je dodala, vidjela je djecu kako stoje na dnu hodnika i u tišini zure u njih.

"Naši roditelji su ovdje" odjednom su izgovorili i krenuli prema vratima. Samo su izašli van i otišli u tminu. Kako se približila vratima, vidjela ih je da ulaze u crni automobil kraj kojeg su stajala dva visoka muškarca odjevena u odijela. Samo su se odvezli, a u mjesecima koji su uslijedili njen je suprug počeo redovito krvariti iz nosa, isto se dogodilo i njoj. Osim toga, mužu je dijagnosticiran i melanom - sve od one sablasne snježne večeri.

5. Htjeli su telefonirati

Priča o neobičnom susretu dogodila se u prosincu 2015. u američkoj Louisiani. Radnik na benzinskoj pumpi nedaleko od državne autoceste normalno radio je noćnu smjenu sve dok nije nestalo struje oko 3 ujutro. To ga nije uznemirilo budući su tog dana bili prisutni pljuskovi i grmljavine, a nakon što je upalio generator - primijetio je kako se svjetlo vratilo samo iznad parkirališta i pulta, dok je ostatak pumpe ostao u mraku. Odjednom je vani ugledao dvoje djece na biciklima koji su se zaustavili ispred vrata te kroz staklo gledali u njega bez riječi. Iako uznemiren još nije bio zabrinut, pa je otvorio vrata i pitao ih zašto se voze sami tako kasne i treba li im kakva pomoć. Djevojčica ga je pitala može li koristiti njegov telefon, a dok joj je pružao mobitel, pogledi su im se susreli - zurio je u njene posve crne oči. "Ne", povikala je, treba mi pravi telefon. U ovom trenutku, strah ga je posve preuzeo te je pobjegao unutra, zaključavši vrata za sobom. No, djeca nisu otišla, već su još neko vrijeme zurila u njega prije nego su se samo popeli na bicikle i odvezli. Sigurnosne kamere nisu zabilježile ništa - sve su bile isključene zbog kvara na struji.


 :facepalm :kap
www.croinfo.net
We are the Moderator! Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!

Offline zokxy

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Vel 2012
 • Postova: 22.360
 • Dont drive faster than your guardian angel can fly
  • O svemu i svačemu
Ovaj test pokazuje koliko dobro vam radi desna polovica mozga. Potrebno je na ovoj slici pronaći muškarca među zrnima kave i pritom mjeriti vrijeme. Pokušajte pa pogledajte rezultate ispod slike:

Stručnjaci su objasnili što brzina kojom ste pronašli skrivenog lika otkriva o stanju desne strane vašeg  mozga.

U 3 sekunde - razvijena je bolje nego kod većine ljudi.
Između 3 sekunde i 1 minute - razvijena je normalno.
Između 1 minute i 3 minute - funkcionira polako.
Više od 3 minute - pomalo je u neredu - pronađite tipove vježbi kojima se jača taj dio mozga.
www.croinfo.net
We are the Moderator! Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!

Offline kobler

 • Global Moderator
 • Sr. Member
 • *****
 • Datum registracije: Sij 2013
 • Postova: 474
Odg: 24 sata
« Odgovori #3 : 07.10.2016., 18:25:15 »
Jel' tebi možda alias Z***ko?

Offline zokxy

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Vel 2012
 • Postova: 22.360
 • Dont drive faster than your guardian angel can fly
  • O svemu i svačemu
Odg: 24 sata
« Odgovori #4 : 07.10.2016., 18:27:41 »
Jel' tebi možda alias Z***ko?

Znao sam. Znao!  :greensmile
www.croinfo.net
We are the Moderator! Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!

Offline milić

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Tra 2012
 • Postova: 9.087
Odg: 24 sata
« Odgovori #5 : 29.11.2016., 10:17:25 »


Osam znakova koji će vam reći je li netko bacio kletvu na vas

Sigurno ste barem nekoliko puta u životu upali u neku crnu rupu i pomislili da vas je netko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše se stvari samo nižu pa se pitate zašto se baš vama događaju samo loše stvari.

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/lifestyle/osam-znakova-koji-ce-vam-reci-je-li-netko-bacio-kletvu-na-vas-500610?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=500610&utm_campaign=24sata+Facebook+status&24+Kletva - 24sata.hr

______________________________

Zna li netko negdje nekoga tko skida uroke i to?
Prošeći se z manun okolo Trsata.

Offline ja moren

 • Udruga
 • Hero Member
 • *
 • Datum registracije: Ožu 2015
 • Postova: 842
Odg: 24 sata
« Odgovori #6 : 29.11.2016., 10:24:09 »
ne ma zato znan jenega ki se hvali okolo da skida nevinost-garancija doživotna... :pusiti
ki more-more...

Offline zokxy

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Vel 2012
 • Postova: 22.360
 • Dont drive faster than your guardian angel can fly
  • O svemu i svačemu
Odg: 24 sata
« Odgovori #7 : 29.11.2016., 10:37:34 »


Osam znakova koji će vam reći je li netko bacio kletvu na vas

Sigurno ste barem nekoliko puta u životu upali u neku crnu rupu i pomislili da vas je netko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše se stvari samo nižu pa se pitate zašto se baš vama događaju samo loše stvari.

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/lifestyle/osam-znakova-koji-ce-vam-reci-je-li-netko-bacio-kletvu-na-vas-500610?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=500610&utm_campaign=24sata+Facebook+status&24+Kletva - 24sata.hr

______________________________

Zna li netko negdje nekoga tko skida uroke i to?


Javi se mojoj ženi, zna ih ona nekoliko  :greensmile
www.croinfo.net
We are the Moderator! Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!

Offline mikimiki

 • Udruga
 • Hero Member
 • *
 • Datum registracije: Vel 2012
 • Postova: 1.772
...take care to get what you like or you'll be forced to like what you get

Offline milić

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Datum registracije: Tra 2012
 • Postova: 9.087
Odg: 24 sata
« Odgovori #9 : 03.01.2017., 18:11:29 »
A mi bili tako blizu... :k045

Svećenik snimao orgije u crkvi, a ljubavnice vodio i u Hrvatsku

Otac Andrea Contin, 48-godišnji svećenik u Crkvi San Lazzaro u Padovi,

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/svecenik-u-crkvi-snimao-orgije-i-podvodio-svojih-15-ljubavnica-505729 - 24sata.hr
Prošeći se z manun okolo Trsata.