Povezani Događaji

  • „Samo bez emocija“: 20.06.2013

Autor Tema: „Samo bez emocija“  (Posjeta: 1147 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zokxy

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Datum registracije: Vel 2012
  • Postova: 22.375
  • Dont drive faster than your guardian angel can fly
    • O svemu i svačemu
„Samo bez emocija“
« : 18.06.2013., 21:07:54 »
„Samo bez emocija“
Rijeka će u četvrtak, 20. lipnja s početkom u 20 sati u HKD Sušak, ugostiti prestižnu zagrebačku predstavu u režiji vrsne redateljice Ivice Boban. Naime, riječ je o predstavi interesantnog naziva „Samo bez emocija“ u kojoj sedam diplomiranih glumaca i glumica Akademije dramske umjetnosti iz Zagreba na duhovit, provokativan i kritički način dočaravaju situacije iz današnje svakodnevnice.
Pred gledateljem se, kroz ples, monologe i dijaloge, nižu likovi iz svakodnevnog života i susjedstva. Likovi su karakteri koji nas svakodnevno okružuju, od sponzoruša do menadžera, a čije su mane toliko prepoznatljive i ljudske da ih ljudi naprosto moraju voljeti.
Glumačku postavu čine prepoznatljiva imena: Andrej Dojkić, Sanja Drakulić, Nataša Kopeč, Marija Šegvić, Slaven Španović, Dinka Vuković i Ivana Zanjko. Redateljica Ivica Boban javnosti je poznatija po popularnoj i jednoj od najgledanijih predstava „Kako misliš mene nema“. Autorski tim još čine i Pravdan Devlahović (pokret), Willem Miličević (glazba), Emilija Šušković (kostimi) i Tomislav Sokač (svjetlo). Predstava je nastala u produkciji ADU, CeKaTe-a i KUFER-a.
Zanimljivo je kako se među glumačkom postavom našla i jedna riječanka Sanja Drakulić, nekadašnja stipendistica Grada Rijeke. „Ovo mi je premijerni nastup pred riječkom publikom, pozitivna trema je prisutna, ali definitivno mogu garantirati svima koji se odluče doći vrhunsku priredbu, odličan humor i dobar provod. Ovim putem pozivam sve Riječanke i Riječane da dođu i osobno se uvjere zašto se za ovu predstavu traži karta više“, istaknula je Sanja.
Pozitivne kritike stručnjaka ovu predstavu uspoređuju čak i s vrlo uspješnim „Kaubojima”. Na ovogodišnjem Festivalu glumaca, izbornica Perica Martinović svrstava „Samo bez emocija“ među top 16 od čak 300 prijavljenih predstava.
Ulaznice se, po cijeni od 50 kuna i 35 kuna za učenike, djecu, umirovljenike i grupe, mogu kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka i na blagajni HKD Sušak 2 sata prije predstave.
www.croinfo.net
We are the Moderator! Lower your shields and surrender your ships.
We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile!