Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Home

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

OSNOVNA PONUDA - UKLJUČENA U CIJENU PAKETA

 

  • Jednogodišnji ugovor
  • Na ovaj način zastupamo maksimalno 5 pravnih osoba za istu djelatnost u jednoj županiji

 

 

POSREDOVANJE IZMEĐU POTENCIJALNOG KLIJENTA I VAŠE FIRME ILI OBRTA

U ovom Partner paketu posredovat ćemo između potencijalnog klijenta i Vas:
- za upit koji je došao na naš portal a pod sekcijom za Vašu šifriranu djelatnost
- za upit koji je došao od strane bilo kojeg korisnika PARTNER PAKETA - L
- za upit koji je došao od strane bilo kojeg korisnika PARTNER PAKETA - M
- za upit koji je došao od strane bilo kojeg korisnika PARTNET PAKETA - S
- za upit koji je došao od strane bilo kojeg našeg vanjskog suradnika
- za upit koji je došao od strane naših komercijalista

Provizija za posredovanje nije uključena u cijenu ovog Partner paketa. Ona će biti regulirana ugovornim odnosom između nas ako izaberete ovu opciju naše suradnje. Na ovaj način dobivate neograničen broj komercijalista koji ne troše nepotrebno Vaše telefone, Vaše gorivo (čak i u privatne svrhe). Vaša jedina obaveza je uredno platiti fakturiranu proviziju po završenom i naplaćenom poslu ili avansu.

- PRISUTNOST NA NAŠEM PORTALU

Prisutnost na našem portalu osigurat će Vam se preko glavnog izbornika, a u rubrici koja pripada Vašoj DJELATNOSTI. 
Vaša djelatnost će biti navedena dod dodjeljenom Vam šifrom, a asortiman ili ponudu koju budete htjeli prezentirati biti će obrađena kroz slike. Ovisno o djelatnosti broj potrebnih slika odredit će se zajednički. Maksimalan broj slika koji Vam stoji na raspolaganju za prezentaciju Vaše djelatnosti je 15 (petnaest). Vašu djelatnost moći ćete prezentirati i tekstualno, ali bez osobnih podataka. U tom tekstualnom djelu dozvoljeno je prezentirati strane marke i firme koje zastupate.
U rubrici koja će biti u sklopu prezentiranja Vaše djelatnosti pod POŠALJITE UPIT stajat će naša e-mail adresa, a pod KONTAKTIRAJTE stajat će pod ZASTUPANO PO naši kontakt telefoni i adresa našeg ureda. Sve upite, koji na bilo koji od prije navedenih načina dođu do nas, zavest ćemo i što detaljnije, kroz osobno upoznavanje sa potencijalnim kupcem, pripremit ćemo za prosljeđivanje Vama na obradu, da nam možete dati što kvalitetniju ponudu a u cilju ugovaranja posla sa potencijalnim kupcem. Detaljnije prezentacije Vaših proizvoda i usluga vršit će se u Vašem ili našem prostoru a po potrebi i u prostoru koji odredi sam kupac.

- OTVARANJE NOVE E-MAIL ADRESE

Ta adresa služit će izričito za našu korespodenciju vezanu za upite i slanje Vaših ponuda na traženi upit, kao i za ostalu našu komunikaciju.

- PRISUTNOST NA MALOM BANNERU NA NAŠEM PORTALU

Vaša prisutnost na malom banneru na našem portalu bila bi u obliku jedne od slika sa vaše šifrirane djelatnosti preko koje bi bila ispisana osnovna djelatnost kojom se bavite (npr. salon namještaja, salon keramike, usluge čišćenja, turistička agencija...). Klikom na Vaš banner otvara se Vaša šifrirana stranica gdje je izprezentirana Vaša djelatnost i ponuda.

- VAŠE ZASTUPANJE SVIH NAŠIH KLIJENATA IZ PARTNER PAKETA - L

Mogućnost dodatne zarade za Vašu firmu ili obrt pružamo Vam kroz posredničku proviziju koja bi se ugovorno izdefinirala. Posredovati možete u ovom paketu, ako ste kao pravna osoba za to registrirani, za sve djelatnosti koje su u našim PARTNER PAKETIMA.

- PRISUTNOST U KATALOGU FIRME SOCIUS-S d.o.o

Prisutnost na jednoj stranici A4 formata, kataloga u kojemu se prezentiraju novu korisnici PARTNER PAKETA - L. Svaki korisnik PARTNET PAKETA - L ima pravo na pristupnost u tisuću kataloga koje izričito mi distribuiramo. Ako korisnik ima potrebu da se određena količina kataloga naštampa i za njega to će se posebno dogovarati. Korisnik se ima pravo u katalogu prezentirati kroz slike i tekst ali bez osobnih podataka. Korisnik ima pravo u katalogu prezentirati strane firme koje zastupa. Korisniku će na dnu prezentirane stranice pod ZASTUPANO OD, umjesto njegove e-mail adrese stajati naša, a umjesto njegovih kontakt telefona stajat će naši kao i naša poslovna adresa. Svi upiti koji dođu putem kataloga biti će izričito prosljeđivani korisnicima PARTNER PAKETA - L.

- PRISUTNOST NA LECIMA FIRME SOCIUS-S d.o.o

Svaki korisnik bit će zastupljen na 5000 letaka samo pod nazivom djelatnosti kojom se bavi. Osnovni zadatak letka je da isprezentira u tekstualnom obliku koje sve djelatnosti Socius-S zastupa i za koje proizvode i usluge potencijalni kupac nam može ponuditi upit. Svi upiti koji budu došli putem letaka biti će izričito prosljeđivani korisnicima PARTNER PAKETA - L.

 

CIJENA PARTNER PAKETA - L - GRAĐEVINA JE 7.200,00 KN + PDV
(plaćanje se može dogovoriti na dvije rate, u slučaju jednokratne uplate odobravamo 10% popusta. Cijena pokriva ugovor od 12+1 mjesec gratis)

Partnet-Paket-L

MOGUĆNOST DODATNIH USLUGA KOJE NUDIMO U OVOM PAKETU
(nisu uključene u cijenu paketa, nudimo konkurentne cijene i profesionalnu uslugu. Po ispunjenom godišnjem upitniku vodimo brigu o zadovoljavanju svih upita (poslovnih a i privatnih) koje ste u njemu naveli, te na taj način uveliko rasterećujemo Vaše poslovanje, dajući Vam priliku da se skoncentrirate na najbitnije i primarne zadatke vezane za Vaše poslovanje.)


GRAĐEVINSKE USLUGE

- pisanje ponuda - P
- prepisivanje sastavljenih ponuda - P
- angažiranje oko nabave radne snage
- angažiranje oko nabave građevinskog i ostalog materijala
- angažiranje oko nabave nutarnje i vanjske stolarije
- angažiranje oko opremanja interijera (sanitarije, namještaj..)
- angažiranje po ostalim Vašim upitima
- consulting usluge - P
- koordinacija između Vas i Vašeg investitora - P

 

TISKARSKE USLUGE (dobava i dostava)

- građevinski dnevnici
- građevinske knjige
- situacije
- memorandumi
- računi
- dostavnice
- razni obrasci
- vizit karte
- kuverte
- prospekti
- katalozi
- plakati
- leci
- naljepnice
- izrada kalendara

 

OSTALE USLUGE

- izrada loga vaše firme ili obrta - P
- izrada Vaše web stranice po prezentiranoj šabloni - P
- izrada Vaše web stranice po Vašoj želji i potrebi - P
- registriranje Vaše e-mail adrese - P

- organiziranje zajedničkog nastupa na sajmovima - P

- osiguranje kateringa za Vaše proslave - P
- organiziranje poslovnog ručka ili večere
- dostava toplih marendi za Vas i Vaše djelatnike
- dostava toplih večera za Vas i Vaše djelatnike

- traženje na Vaš upit stranog partnera ili kupca za djelatnost kojom se bavite ili za novu djelatnost kojom biste se bavili a sve u cilju proširenja usluge i tržišta

- po vašem upitu bilo koja usluga kojom bi pomogli vašem rasterećenju ili napredovanju Vaše djelatnosti

 

Za odabir i korištenje bilo koje dodatne usluge firmi SOCIUS-S d.o.o niste u nikakvoj financijskoj obavezi (osim pod - P). Jedina Vaša obaveza je da popunite godišnji upitnik i da nam dozvolite da se mi brinemo o Vama.

 

U očekivanju početka naše poslovne suradnje pozdravlja Vas Vaš


Socius - S