Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Home

Dobro došli na croinfo.net portal.

Želja nam je da ovaj portal bude samo uvod u novi način pružanja usluga za sve Vas koji se smatrate kupcem a isto tako i novi način suradnje, zastupanja, proširenja tržišta za sve firme i obrte koji budu htjeli takvu suradnju.

Prvenstveno se obraćamo svima kojima treba neka usluga ili žele nešto kupiti.
Pozivam Vas da s punim povjerenjem dođete u naš prostor, prezentirate Vašu želju ili potrebu. Kroz razgovor s Vama složit ćemo okvir u kojem će se naša ponuda kretati poštivajući gabarite koje ćete nam Vi odrediti. Ako ste u stisci s vremenom vaš upit možete poslati putem e-maila. Također, na našem portalu, kroz glavni izbornik, dostupne su dodatne informacije o našoj ponudi i uslugama koje pružamo kako pojedincima, tako i pravnim osobama.

Isto tako sa zadovoljstvom primit ćemo i sve Vaše upite koji su trenutno samo Vaša želja koju si financijski trenutno ne možete priuštiti. Slobodno nam to iskreno recite. Svi ostali trgovci bi za takve kupce rekli "šetači". Mi na to kažemo: samo Vi došećite do nas. Vaša želja će isto tako dobiti okvir, a realizirati ćemo je kad Vi za to budete spremni.

Isto tako pozivamo sve firme i obrte koji su spremni svoje usluge ponuditi preko naše firme na isti način kao i mi da nas slobodno kontaktiraju. I za Vas imamo puno dobro razrađenih mogućnosti i paketa suradnje koji će Vam omogućiti proširiti tržište. Bit će nam zadovoljstvo da nam se pridružite.

Ukoliko imate pitanja ili želite stupiti s Nama u kontakt, možete to učiniti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Možete nas također kontaktirati putem telefona:
Telefon: 092/1223412

Tim croinfo.net portala. Cool